Zvlhčovač do humidoru

Zvlhčovač do humidoru

Plně automatický digitální zvlhčovač Cigar Oasis Plus 3. Oblíbený elektrický zvlhčovač Cigar Oasis Plus 3. Nejen že zajistí doutníkům stálou a konstatní vlhkost, ale také je určitou ozdobou kuřácké sbírky. Správnou vlhost a cirkulaci vzduchu si můžete v humidoru ovlivnit například ventilátorem do humidoru a kontrolovat pomocí digitálního vlhkoměru do humidoru. Zvlhčovač do humidoru s polymerovými kuličkami.


Součástí balení je příslušenství k uchycení do humidoru. Expediční doba do pracovních dní. Pokud chcete mít doutník v humidoru neustále v dobré kondici, tak je nezbytné váš humidor vybavit kvalitním zvlhčovačem.


V našem sortimentu si můžete vybrat z různých druhů zvlhčovačů a vybere si úplně každý. Elektrický zvlhčovač Cigar Oasis Ultra 3. Kapalina Angelo Liquid automaticky. Základní výbavou každého humidoru na doutníky je vlhkoměr a současně i zvlhčovač.


V katalogu nemáme podrobnější informace o zvlhcovac do humidoru. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Humi Disk je malý zvlhčovač do humidoru.


Zabezpečuje vlhkosť a chráni vaše cigary pred vysychaním. Vďaka svojej veľkosti ho môžte použiť aj do menších humidorov alebo dokonca puzdier na cigary, pokiaľ sa chystáte na cesty. Do humidoru umiestnite plytkú misku s destilovanou vodou. Nepoužívajte vodu z kohútika!


Potom do neho uložte aj navlhčený zvlhčovač a kalibrovaný vlhkomer. Dbajte na to, aby nedošlo k priamemu styku humidoru s vodou. Potom humidor uzavrite a nechajte približne hodín vlhnúť. Potom kontrolujte v cca hodinových intervaloch. Umístěte naplněný zvlhčovač do humidoru a uzavřete víko.


Použití destilované vody jako zvlhčující kapaliny pomáhá udržovat zvlhčovač bez bakterií a zabraňuje ucpání pórů houby. Speciální zvlhčující kapaliny to běžně používají jako svou bázi, ale obsahují také antibakteriální přísady bez zápachu. Doporučujeme také přidat do destilované vody trošku roztoku obsahujícího Propylenglykol.


Zvlhčovač do humidoru

Poté vložíme zvlhčovač do humidoru. Většinou je jeho poloha daná. Zatvorte veko humidora a nechajte pôsobiť najlepšie po dobu troch dní, minimálne hod.


Po tejto dobe bude humidor dostatočne zvlhčený (vlhkosť vzduchu v humidore min. ). Prekontrolujte opäť dostatočné zvlhčenie náplne zvlhčovača, prípadne. Tekutina do humidoru Savinelli obsahuje speciální organickou sloučeninu Propylenglykol, která pomáhá odpuzovat plísně a bakterie, jenž se mohou tvořit v humidorech s příliš vysokou vlhkostí. Tekutina je čirá, bez zápachu a používá se v kombinaci s destilovanou vodou. Náplň do zvlhčovače zamezuje tvorbě plísně a dezinfikuje prostor uvnitř.


Zvlhčovač do humidoru

Roztok se dává přímo do zvlhčovače, který ho odpařením rozptýlí do vnitřku humidoru. Standardní vlhkoměr Angelo do humidoru. Kulatý vlhkoměr s lesklým chromovým povrchem se uchytí vložením do otvoru v humidoru. Vlhkoměr je vhodný do středních nebo větších humidorů.


Humidor na doutníky je nejen účelová věc, humidor na doutníky je zároveň elegantním a reprezentativním doplňkem Vašeho interiéru. A právě proto se povrch humidoru dýhuje okrasným cizokrajným dřevem, oblíbený je mahagon nebo palisandr. Digitální zvlhčovače jsou poměrně drahé, zato však nejefektivnější.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Plynový kotel baxi návod

Plynové kotle immergas recenze