Elektrická dečka na záda

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Známá je také pod označením vyhřívaná dečka na baterie. Počet nastavení teplot.


Elektrická dečka na záda

Téměř každá vyhřívací deka disponuje regulací teploty. Ta probíhá skrze teplotní úrovně, kterých bývá až 10. Dražší elektrická deka jich má více pro maximální přizpůsobení dle vašich potřeb.


Ochrana proti přehřátí umožní dát si šlofíka a nemuset dečku vypínat. Pohodlná měkká prohřívací dečka , která prohřeje krk a záda. Gallet CCH3hnědá (0×) 4Kč V eshopu 08. Další novinka z BigBuy dostupná velkoobchodně!


Elektrická dečka na záda

Elektrická vyhřívaná dečka vhod. Velmi praktická a příjemná je v zimě, kdy zažene chlad. Je příjemné schoulit se do hřejivé dečky a odpočinout si. Heboučká elektrická dečka pro zmírnění bolesti v oblasti krku a zad.


Navíc dokáže prohřát bolavé a napjaté svaly. Vyrobeno z polyesteru Nastavitelný elastický pásek Velmi měkký (sametový dotyk) Odnímatelná regulace se teplotními úrovněmi Rychlý. Vyhřívací dečky na krk a záda. Zahřívací dečka vytváří příjemné teplo, uvolňuje napětí a bolest zad a šíje. Dečka pokryje celá záda.


Elektrická dečka na záda

Povlak z jemného fleecu je snímatelný, lze prát na 30°C. Funkce časovače umožní dát si šlofíka a nemuset dečku vypínat, a to díky ochraně proti přehřátí. Hřejivé teplo, které hned po zapnutí začne z dečky sálat, vaši bolest zmírní a vám se uleví.


Měkká a heboučká elektrická dečka se suchým zipem pro zmírnění bolesti v oblasti zad. Teplo podporuje prokrvení a uvolňuje svalstvo. Položte elektrickou podušku na rameno a spojte oba konce na hrudi. Letos v zimě by vám v nabídce rozhodně neměla chybět elektrická dečka na krk, ramena a záda InnovaGoods Wellness Care! Individuálně se přizpůsobí na každé tělo pomocí elastického pásku na bocích.


Elektrická dečka na záda

Příjemné teplo uvolní napětí svalů, bolest za krční a bederní páteře, uleví od stresu a napětí. Kategorie: Nahřívací dečky Beurer HKCOSY vyhřívací dečka , prodloužená nový příjemný prodyšný materiál z mikrovláken x 42cm s výřezem a připevněním na suchý zip pratelná v pračce při 30°C elektronická kontrola teploty BSS teplotní nastavení elektronická regulace teploty podsvětlený ovladač rychlé nahřátí automatické v. Syntrox Germany elektrická dečka na krk a záda. SOLAC vyhřívací elektrická dečka na krk poslední kus vystavený na prodejně. Ergonomicky tvarovaná elektricky vyhřívaná dečka Lanaform Heating Blanket for bac. Vlastnosti dečky na vyhrievanie: stupne.


Hřejivé dečky jsou oblíbeným dárkem pro naše babičky a dědy, které často trápí dlouhotrvající bolesti v různých částech těla. Stejně dobře je však ocení každý z nás třeba i při banálních onemocněních dýchacích cest, když napomáhají pro zahřátí prsou a usnadňují. Extra dlouhý kabel vám umožní si udělat kdekoliv snadno pohodlí.


Kvalitní vyhřívací dečka k prohřívání krku a zad. W výkon - termostat a automatické. Je extra velká a individuálně se přizpůsobí na každé tělo pomocí suchého zipu.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod