Želetavská kamna

To, že umíme zákazníkovi vymyslet kamna přímo na míru, už se o nás v Želetavě dobře ví. V nové sérii ručně malovaných kachlů jsme zase postoupili o velký kus dopředu. Ruční malba na kachle znamená tvůrčí svobodu.


Želetavská kamna

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. ELETAVSKÁ KAMNA JSOU KRÁSNÁ – historie firmy Brabenec spol s. Jedině kvalitní materiály a profesionální práce zaručí zákazníkovi očekávanou užitnou hodnotu. Výrobce: vše Arysto Invicta s. Kombinace moderního designu a tradičního vzhledu činí Želetavská krbová kamna jedinečným doplňkem vaší domácnosti.


Pro Želetavská krbová kamna nabízíme i kompletní doplňky a příslušenství. Kamna BES jsou mezi všemi ostatními našimi kamny nezaměnitelná a nepřehlédnutelná. Je to dáno jejich kulatým tvarem, který vzbuzuje pocit přirozené elegance a zároveň umožňuje širokou variabilitu umístění kamen v interiéru.


Kamna jsou vybavena dvěma rošty a díky tvaru spalovací komory ji lze naložit „až po strop“. Při postupném odhořívání a vzniku žhavých zbytků dřeva bez přístupu vzduchu s vysokou teplotou se pak interval přikládání může prodloužit až na několik hodin, a není tedy nutné přikládat např. Ejsou umístěna v kovaném plášti.


Ten je vytvořen z mohutných ručně kovaných desek, spojených výraznými nýty. Horní deska se pak skládá ze dvou působivých žulových. There are functional systems of heating with our stoves in our company store directly at the factory premises in Želetava where you may see them in reality. Skip navigation Sign in.


Želetavská kamna

Afrodita mini, mají účinnost (jednu z nejvyšších na trhu) díky přívodu primárního a sekundárního vzduchu a použitím tří deflektorů, které zabraňují odchodu tepla do komína. Společnost zaměřená na výrobu solitérních kamen a krbových vložek. Designová železná a kachlová kamna. Zabýváme se zakázkovou výrobou nerezových dveří, stolů, dřezů, závěsů či regálů. Závěsná krbová kamna Gama od výrobce Želetavská kamna jsou výkonným zdrojem tepla pro váš domov.


Objednávat je můžete v několika provedeních, které se liší barvou či ornamentem. Afrodita mají jmenovitý výkon kW, maximální kW, účinnost díky přívodu. Krbová kamna představují samostatně stojící jednotku, jsou většinou menší než běžný krb či vložka.


Želetavská kamna

Jejich výhoda je bezpečnost, protože jsou taktéž uzavřená. Kamna navíc dokážou akumulovat teplo ze spalování, proto ve výkonu nezaostávají za krbem. Afrodita kaplička, zelená o regulovatelném výkonu – 11kW mají účinnost (jednu z nejvyšších na trhu) díky přívodu primárního a sekundárního vzduchu a použitím tří deflektorů, které zabraňují odchodu tepla do komína. Fotogalerie Želetavská kamna. Zaměřují se jak na kachlová kamna , tak na krbová kamna i krbové vložky.


Poslední novinou je nový vzhled kamen, kdy výrobce ustoupil od klasických jednobarevných krbů a dal prostor fantazii. Můžete si tak prohlédnout a do svého. Penzion Amulet – dvojitá výzva. Už jsme si v Želetavě zvykli, že ladíme kamna na míru do nejmenších detailů.


Ale ladit hned dvoje naprosto odlišná. Kamny to končit nemusí… Komerční prezentace. Doručení zajišťujeme do tří pracovních dní. Aktuální ceny uvedeny na našich.


Pokud hledáte kvalitní český produkt od tradiční české rodinné firmy z Vysočiny a nechcete mít kamna , kterých se ročně prodají tisíce kusů v hobby marketech, jsou pro Vás Želetavská kamna správnou volbou.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Plynový kotel baxi návod

Plynové kotle immergas recenze