Zásuvkový termostat

Termostat disponuje jednoduchým ovládáním pomocí. Najdete zde sortiment elektro zásuvek a elektro zboží. Máme široký sortiment zásuvek pro různé použití, např. Zásuvkový termostat HT-600. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Zásuvkový termostat

Nově přehlednější a rychlejší. Javascript není prohlížečem podporován nebo je vypnutý. Pro zobrazení stránky tak, jak byla zamýšlena, použijte prohlížeč s podporou JavaScript.


Multifunkčný zásuvkový termostat pro chlazení nebo ohřívání je vybaven externím teplotním senzorem který snímá teplotu. Na základě vašich požadavků spíná zásuvku. Funkce termostatu do zásuvky.


Zásuvkový termostat

S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. LED dioda pod displejem ukazuje aktuální stav elektrické zásuvky (sepnuta - rozepnuta). Je napájen síťovým napětím 2V (k provozu není potřeba baterií).


Ktoré sa používajú na zasadenie do rebríkových radiátorov. Bezdrôtové termostaty a regulácie pre podlahové kúrenie. Nižšie sú uvedené termostaty pre podlahové kúrenie s infračerveným diaľkovým snímačom podlahy. Automatickou teplotnou reguláciou pripojeného spotrebiča môžete ušetřit až energie pre kúrenie v domácnosti, kancelárii.


Zásuvkový termostat

Pro tento účel se zásuvkový termostat jednoduše namontuje mezi topnou nebo klimatizační jednotku a zásuvku a nastaví na požadovanou teplotu. Digitálny zásuvkový termostat pre spínanie zásuvky podľa nastavenej teploty priestoru. Je častým, veľmi praktickým doplnkom napr. Vlastnosti: Teplotný rozsah má 5-30°C s voliteľným režimom chladenia a vykurovania.


Přidat do seznamu přání Porovnat tento produkt. Koupit hned Dotaz k produktu. Kč 37Kč bez DPH 45Kč 37Kč bez DPH. ELEKTRICKÉ topné soustavy.


Vhodné pro přímotopy, infrapanely, topné žebříky. Díky této vlastnosti si nastavíte maximální komfort, který vyhovuje právě Vám. Další výhodou je citlivá hystereze. Zadajte svoju e-mailovú adresu a budete vždy informovaný o aktuálnych akciách, novinkách a zľavách z našej ponuky elektrického kurenia. Vážení zákazníci, z nařízení vlády ČR je aktuálně prodejna do odvolání uzavřena, tudíž není možný osobní odběr.


Prosíme, případně o zvolení přepravce DPD nebo České pošty, který zboží doručí na Vaší adresu. Zobrazenie nastavenej a aktuálnej teploty priestoru, nemožno časovo programovať! LCD displej zobrazuje okolitú teplotu. Prodám zásuvkové termostaty Regulus TZ33.


Zásuvkový termostat

Cena za kus je 30-Kč.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod