Zámek ke dveřím

Zámek ke dveřím

Zadejte Váš mail a stáhněte si PDF knížku zdarma. Více o kníze najdete zde. Zároveň díky stažení získáte přístupy ke speciální akcím, které jednou za čas zasíláme. Měl by být nedílnou součástí každého bezpečnostního uzávěru jak v bytech, tak především v domech a chalupách. Přídavný zámek na dveře a vrata.


Dveřní kování, kování ke dveřím , dveřní kliky, kliky ke dveřím pro všechny typy interiérových, vchodových a bezpečnostních dveří včetně dveřního příslušenství. A máme i showroom 330m2. Bezpečnostní přídavný zámek na dveře slouží ke zvýšené ochraně Vašeho bytu, domu či kanceláře. SAMOSTATNĚ NEPRODEJNÝ, DODÁVÁ SE JAKO PŘÍSLUŠENSTVÍ K NAŠIM SHRNOVACÍM DVEŘÍM NA MÍRU. Uvedená cena je za 1ks.


Možnost automatického odemykání, pokud se uživatel přiblíží ke dveřím. Nastavitelné časování – například automatické zamykání v nočních hodinách. Administrace uživatelů a možnost přiřazení přístupových práv. Notifikace při každém odemknutí zámku.


Monitorování přístupů a statistiky. Kliky ke dveřím Odebrat filtry. Zámek na skleněné dveře. Levné produkty Odebrat vše.


Při výběru kliky s WC zámkem je nutné mít dveře s vložkou (zadlabávacím zámkem), která je určena právě pro tento typ zamykání. Kompletní sada na jedny dveře, která obsahuje montážní šrouby, červíky do klik, imbus, čtyřhran. Věděli jste, že můžete vchodové dveře DAFE - PLAST otvírat i jinak než mechanicky, tj. Třeba Vám bude více vyhovovat obsluha dveří pomocí Vašeho otisku prstu. Upřesnit parametry Cena: Kč.


Zámek ke dveřím

Metal (31) Nejnovější Nejlevnější Nejdražší Zobrazuji 1-z předchozí strana. Rozeta ALEXIS na FAB - PZ. Popis: Prodám starý zámej ke dveřím. Shrnovací dveře do šíře 60cm Shrnovací dveře do šíře 71cm Shrnovací dveře do šíře 83cm Shrnovací dveře do šíře 95cm Shrnovací dveře do šíře 107cm Shrnovací dveře do šíře 114cm Shrnovací dveře do šíře 120cm Shrnovací dveře do šíře 132cm Shrnovací dveře do šíře 145cm Shrnovací dveře do šíře. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Pokud si objednáte zámek ke standardním dveřím v naší nabídce, není nainstalován ve dveřích, zákazník si jej nainstaluje sám. Pokud byste chtěli mít zámek nainstalovaný, řídí se ceníkem dveří na míru.


Zámek ke dveřím

Pro bižší informace nás neváhejte kontaktovat. Barvy skel: Niagara čirá je standardní výplň shrnovacích. Mosazné kliky ke dveřím.


Stavba a rekonstrukce Dveře a zárubně Kliky ke dveřím Odebrat filtry. Kování a kliky ke dveřím Cobra patří již řadu let k oblíbeným dveřním doplňkům. Pokud hledáté, jakýkoli dveřní doplněk, tak u nás ho určitě najdete.


Máme pro Vás designové kousky rozetového, štítového, ale i hliníkového kování.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod