Trubicové vakuové kolektory

Trubicové vakuové kolektory

Nabízíme trubicové vakuové solární kolektory pro ohřev vody. U vakuových kolektorů je tomuto jevu zabráněno díky dokonalé izolační schopnosti vakua uzavřeného ve vakuové trubici. V našich sestavách používáme špičkové vakuové kolektory s odpařovací tepelnou trubicí typu Heat pipes, které zajišťují rychlý přenos tepla do sběrače kolektoru. Proč jsou vakuové trubicové solární kolektory lepší než ploché solární panely?


Ve srovnání s plochými solárními panely jsou vakuové solární kolektory vysoce účinné s minimální životností let. Kolektory této řady jsou navrženy pro použití v Evropě a vynikají vysokou účinností díky novému třívrstvému selektivnímu povrchu. Jedná se o české certifikované výrobky, které jsme zařadili do naší nabídky, abychom Vám mohli nabídnout možnost co nejširšího výběru kolektorů. Vakuové trubicové solární kolektory.


Nespočívá to jen v jejich ušlechtilém vzhledu, ale též v jejich výjimečném výkonu. To jim v poměru k ploše kolektoru a vysoké technické kvalitě umožňuje dosahovat po mnoho let vysokých tepelných zisků. Existují dva základní subtypy trubicového vakuového kolektoru, ty jsou rozděleny podle napojení kondenzátoru. Sluneční kolektory jsou vhodné pro solární systémy pro přípravu TV, ohřev bazénů a přitápění. Solární trubicové kolektory.


Trubicové vakuové kolektory

Ploché kolektory jsou vzhledem ke své jednoduché konstrukci levnější než trubicové vakuové kolektory , ale jejich účinnost je oproti trubicovým kolektorům nižší, zejména při nízkých venkovních teplotách a snížené intenzitě slunečního záření. Predávame a montujeme solárne vákuové- trubicové kolektory na ohrev vody a kúrenia. Velkou předností je také minimalizace zpětně vyzařovaného tepla. Janová Ohřev 500l TV a bazénu.


Pustá Polom Ohřev TV (průtokový ohřev TV), přitápění a ohřev bazénu Kyjov. Nový Jičín Ohřev TV (průtokový ohřev) a přitápění v akumulační nádobě Atrea IZT 950. Další reference - Ploché kapalinové. Dobrý den, trubicové kolektory asi nejsou nejvhodnější tepelný zdroj pro přitápění v objektu. Ohřívají totiž, právě když to nepotřebujete.


Musel byste mít obří akumulační nádobu, velmi dobře izolovanou, aby to mělo nějaký, byť malý pozitivní efekt. TČ je výborné řešení, pokud kapacitně nestíhá, zkuste. Rozdělení kolektorů na ploché (deskové), nebo a vakuové ( trubicové ) Ploché kolektory – Základem plochého kolektoru je absorpční plocha. Ta je u novějších typů opatřena selektivní vrstvou, která tepelné záření velice dobře přijímá, ale nevydává.


Selektivní vrstva se na absorpční plochu nanáší elektrochemicky a. Tito zákazníci vážně zvažují výměnu plochých kolektorů za naše vakuové trubicové kolektory WESTECH. Není to pouze ojedinělý přípa kdy v době programu „Zelená úsporám“ nainstalovaly firmy zákazníkům solární systémy velmi nízké kvality a neznámého původu. Absolutní špička ve slunečních kolektorech.


Trubicové vakuové kolektory

Někdy se u nich můžete setkat s názvem – vakuové solární kolektory. Trubicové sluneční kolektory využívají jako tepeln. Incidence angle modifier IAM. To sme zaznamenali aj my, pretože sa nám o rozrástol zoznam firemných odberateľov z ktorých väčšina boli firmy čo montovali ploché kolektory.


Len si treba vybrať tie správne, lebo aj tu sú odlišné technológie. Tento blog je zaměřen na solární trubicové vakuové kolektory fungujících na bázi tepelných trubic tak zvaných Heat-Pipe. Každý kolektor Thermomax je tvořen řadou trubic pospojovanými dokonale izolovaným průtokovým sběračem. Vakuum uvnitř každé trubice zajišťuje naprostou izolaci absorbéru před vnějšími vlivy, jako jsou chla vítr nebo vlhkost. Tato vakuová izolace také zajišťuje i velmi účinnou přeměnu sluneční.


Kolektory OPC vynikají maximálním výkonem při minimálních stavebních objemech. Pouze 360° trubicové kolektory dosahují prokazatelně nejvyššího výtěžku energie po celou dobu životnosti. Ztráty vakua, případně ztráty výkonu patří u kolektorů OPC minulosti.


Junkers, značka společnosti Bosch Termotechnika, zdokonaluje svůj solární sortiment a představuje vakuové trubicové kolektory. V nabídce jsou hned dva vakuové kolektory označené VK 140-a VK 280- které mimo ušlechtilého vzhledu nabízí také výjimečný výkon v poměru k ploše kolektoru. Konstrukce solárního vakuového kolektoru v sobě kombinuje technologii plochého a trubicového kolektoru.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Plynový kotel baxi návod

Plynové kotle immergas recenze