Výkup biomasy

Přispíváme k ochraně životního prostředí, a proto se zabýváme obnovitelnými zdroji energie. Služby v této oblasti zahrnují výkup biomasy , prodej biomasy a zpracování biomasy. Podle požadavků finálního odběratele musí být energetická biomasa vyrobená z biomasy kategorie podle vyhlášky Ministerstva průmyslu a obchodu č. Naše společnost vykupuje: - Lesní biomasu - Piliny - Štěpku - Kůru. Výše uvedené komodity vykupujeme v jakékoli lokalitě České a Slovenské Republiky.


Výkup biomasy

V obecném hledisku je možné získávat energii ze všech forem biomasy , jelikož základem veškeré živé hmoty je uhlík a jeho chemické vazby obsahující energii. Z našeho pilařského provozu produkujeme. NÁKUP A PREDAJ BIOMASY. Od vlastníkov lesa, od urbariátov, lesných komposesorátov, pozemkových spoločenstiev, mestských a obecných lesov a ostatných subjektov máme záujem v oblasti nákupu o zostatkovú energetickú biomasu - dendromasu: nehrubie, zvyškovú hmotu po ťažbe, vrcholce, palivové drevo a iné zostatkové materiály vhodné na energetické využitie.


Konečný odvoz stohů z polí realizuje vlastními prostředky přímo Energetické centrum s. Výroba a prodej biomasy Energetická dřevní štěpka. Středisko BIOMASA provozuje vyvážecích souprav John Deer na vyvážení těžebních zbytků a klestu. Mus Max na následné zpracování vyvezeného materiálu na štěpku. Vhodným materiálem je klest z lesních těžeb, ale i například listnáče po výřezu mezí. Její ceny jsou tak odlišné, že je třeba každé místo individuálně zkalkulovat.


MEŘO nebo použito v BPS. Neváhejte se nás dotázat na její cenu, ale. O- všechny druhy obilné slámy, ale také seno a po dohodě odpad po vymlácení jiných polních plodin, např. Mezi naše další činnosti patří vyvážení a následné štěpkování těžebních zbytků na lesních plochách. Pro vyvážení používáme traktorovou vyvážecí soupravu.


Pro následné štěpkování štěpkovač MAXIM 850. Zajistíme odvoz i výkup vyrobené biomasy , která se následně. V dalších letech by se měl postupně zvyšovat podíl cíleně pěstované biomasy , jako jsou speciální druh šťovíku nebo rychlerostoucí dřeviny. Debatám o podpoře pěstování biomasy se nebrání ani Energetický regulační úřad. Jednáme s resorty průmyslu a životního prostředí.


Výkup biomasy

V příštím roce to zřejmě ještě. Hledáme dodavatele biomasy pro volnou kapacitu zařízení vyrábějícího obnovitelnou čistou energii. Výkup biomasy celoročně.


Pokud máte zájem zařadit se mezi naše dodavatele, neváhejte nás kontaktovat. Predaj palivového dreva a reziva, drevnej biomasy. Prenájom lesných pozemkov, odborné.


Výkup biomasy

Využívání biomasy je příležitostí pro šetrné získávání energie a cílenou péči o přírodu. Jedná se o zbytkovou hmotu dřevního odpadu při výrobě. Následující tabulky a grafy přinášejí podrobnější přehled o prodejích kotlů na biomasu pro domácnosti v ČR a porovnání s ostatními prodeji kotlů do. Prodej biomasy do tepláren a tepelných elektráren.


Zpracování biomasy za pomoci štěpkování a drcení. Ročně dodáme několik desítek tisíc tun biomasy do bioelektráren. Naše firma působí v Moravskoslezském, Zlínském a Olomouckém kraji a dále dovážíme.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod