Tlakově impregnované dřevo

Tlakově impregnované dřevo

Každý den na Vaše dřevěné terasy, pergoly nebo ploty působí dřevokazné houby, plísně a hmyz, hniloba nebo obyčejný vítr. Nabízíme vakuově-tlakové impregnace dřeva. Takto upravené dřevo má předpokládanou životnost let!


Tlakově impregnované dřevo

Princip spočívá ve vakuově-tlakové impregnaci na bázi anorganických solí. Ukončený impregnační proces je fixován horkou párou zamezující výluh impregnační látky do prostředí. Upozornění : U tlakově impregnované borovice Wolmanitem se na povrchu vyskytují zelenavé výkvěty. Jedná se o vyroněnou pryskyřice během tlakové impregnace, která se smíchala s impregnační látkou.


Tyto světle zelené výkvěty soli časem zvětrají. Věříme , že z nabídky naší firmy si vyberete některý ze standartních typů či délek. Tlakově impregnované dřevo bývá nazelenalé (je to způsobené oxidem měďnatým obsaženým v impregnaci). To dekorativní lazurovací laky nezakryjí, a proto je třeba použít krycí barvy. Při této metodě se v rozměrném tlakovém kotli napouští dřevo impregnační látkou, která jej chrání jak před dřevokaznými houbami, způsobujícím hnilobu a trouchnivění, tak před dřevokazným hmyzem.


Naše firma Palis Plzeň, spol. Stavební dřevo koupit o objednat u OBI. Ladislav Holčák Česká Lípa. Prodej vyrobených sortimentů jehličnatých i listnatých dřevin. Expedice dřeva automobilovými i vagónovými dodávkami.


Výroba sloupů a palisád. Kontaktujte nás pro více informací. Výhradní dovozce finských barev značky TEKNOS Jeden z největších výrobců barev a laků ve Skandinávii.


Tlakově impregnované dřevo

Palisády je možno zakončit špicováním. Vašeho přání Ve vnějším prostředí je dřevo ve velké míře ohroženo dřevokaznými houbami a škůdci a potřebuje účinnou ochranu. Jak se impregnuje Pod názvem „ tlakově impregnované dřevo “ nabízejí prodejci a specializované obchody odpovídající, hotové výrobky. Borovicové nebo smrkové dřevo , ze kterého jsou vyrobeny, pochází z evropských lesů. Podle Environmental Protection Agency, je ošetřené CCA dřevo již nevyrábí pro většinu obytných nastavení.


Burning tlakově impregnovaného Dřevo. Arzen se uvolňují do ovzduší při spalování tlakově impregnované dřevo. Expozici, podstatná, protože výsledný popel je vysoce toxický, takže výrobek snadné nakládání. Ve spolupráci se společností Dřevovýroba Vaněk Vám ozdobíme zahradu výrobky z tlakově impregnovaného dřeva nebo si přivezte vlastní dřevo na impregnaci.


Impregnované dřevo do Vaší zahrady. Terasová prkna s našich evropských dřevin což je smrk a borovice se též dají použít na terasy. Kupu- jeme-li již impregnované dřevo , je třeba upřednostnit tlakově. Navzájem sešroubované hranoly tvoří velmi stabilní spojení.


Nabídka zakázkové tlakové impregnace dřeva pomocí. PALISÁDY, KULÁČE, PŮLKULÁČE – smrkové, tlakově impregnované více. V případě použití KVH hranolů nemusí být dřevo impregnované.


Tlakově impregnované dřevo

Oboustranně jemně drážkovaný, bez tlakové impregnace , dodává se v balení po ks. U terasového dřeva s tlakově impregnované borovice.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Plynový kotel baxi návod

Plynové kotle immergas recenze