Prodám plynovou bombu

Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Použité v dobrém stavu (na foto).


Díky menšímu rozměru vhodný i do malých prostor, nezabere místo. Deska zakoupena s estetickou vadou. Po nasazení hořáku není nic vidět. Dobrý den prodám nový nepoužitý hořák - opalovací souprava.


Osobní předání nebo poštou zdarma. Opalovací plynová souprava na propan-butan určená k opalování nátěrů nebo nahřívání (pokládání asfaltové izolace apod.). MJet-Automat 150PS-PROTIÚČET MOŽNÝ Topován. PRODÁM PLYNOVOU BOMBU 2KG.


Inzerát byl odebran z oblíbených. Nápověda, Dotazy, Hodnocení, Ko. V okolí Dč po dohodě možno dovézt. Je nova, bylo z ni asi 6x nebo 7x vystreleno. Prodam plynovou pistoli Walther PPQ Mv plastovem kufriku.


VOK dvojitého hořáku, kulatý tvar, stáří let. Součástí trysky na propan-butan, vhodné i pro zahradní kuchyni a plynovou bombu. V dobrém stavu najeto 3XXX , každý den v provozu.


Před technickou je třeba vyměnit plynovou bombu a opravit jeden práh. Při rychlém jednání možná sleva. Funguje na 230V, 12V i plyn Pb- mbar.


Jedná se o sběratelský unikát limitované edice v ČR v prodeji do kusů od tohoto provedení! Prodám Chrysler Grand Voyager 3. Zadavatel k inzerátu nepřiložil fotografie. Plynova bomba bazar a inzerce AVÍZO.


Prodám plynovou bombu

Jen upřesním, že se nejedná o PB lahev 2kg. Je to francouzská Campingaz 9obsahující 75kg butanu (žádný propan) a za 2je to dobrá koupě. Jednoplotýnkový vařič pro použití na plynovou bombu 2kg. Predam (150), Chladnička. Hořák je vybaven praktickým madlem.


Spolehlivý držák probanbutanových lahví pro plynové grily Weber lze nastavit do dvou poloh. Každý asi zná propanbutanové lahve, které sloužily už v časech našich babiček. Dnes je jejich uplatnění ještě širší. Mezi veřejností však koluje řada mýtů a zkreslených informací. Přinášíme pět nejdůležitějších bodů, kterým je nutné věnovat pozornost.


Lednice je ůplně nová,nikdy nepoužita. Výška 57cm, průměr 30cm.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod