Litinová kamna jotul

Litinová kamna jotul

Kamna , která hřejí po generace. Naše poctivé výrobky propojily minulost s přítomností a mají přirozené místo v moderní architektuře. Vycházejí z tradičního norského řemesla a kombinují ho s funkčním, moderním designem, který je na jednu stranu inovativní, ale zároveň odolný vůči krátkodobým trendům. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Vysoká kvalita výrobků je závislá na pravidelné a velmi přísné kontrole použitých materiálů.


V moderních projekčních kancelářích a laboratořích pracuje tým odborníků, který se snaží dodat na trh topidla s vysokou účinností a. Přemýšlíte nad tím, čím by pro vás a váš dům, mohla být přínosná litinová krbová kamna ? Dala by se lehce popsat třemi slovy: odolnost, trvanlivost, a kumulace. Litinová krbová kamna dokáží dokonale absorbovat teplo, a předávat jej do místnosti ještě dlouho po vyhasnutí posledního polena. Vyrábí se z odlévané litiny a tak díky tomu.


Tato kamna Jotul , která se snadno instalují jsou konstruována tak, aby vydržela po několik generací a zároveň jsou nejčastěji kopírovaná kamna na světě. Váš nákupní košík je prázdný! Vítejte, můžete se přihlá.


Krbová kamna z litiny mají delší životnost a především vysokou schopnost akumulace tepla , litinová kamna vydrží hřát dlouho i po vyhasnutí ohně v kamnech. Kvalitu použitého materiálu deklaruje záruka let. Na našem specializovaném eshopu najdete široký výběr všech druhů krbových kamen za výhodné ceny. Nabízíme odborné poradenství při výběru kamen. Italiana Camini GLORIA nebo velká ASIA.


Litina je slitina železa a uhlíku. JOTUL - litinová kamna. Jotul F 1CB- černý lak, SE bez příček ve dvířkách. To vše je zabalené v nadčasovém klasickém designu, který lze kombinovat s nejrůznějšími styly zařízení interiéru.


Litinová kamna jotul

Vše, co se týká kamen a krbů Jotul směřuje k pohodlí zákazníka: snadno se ovládají, jednoduše se instalují. Zatápění v kamnech a obslu. Jsou stará asi sto let,ale plně funkční.


Palivo-dřevo, uhelné brikety a uhlí. Výška 154cm, obvod od spodu 124cm, 84cm, 64cm. Nová povrchvá úprava - patina, nové sklo místo slídy a nová těsnící šnůra. Zobrazit detailní údaje.


Litinová kamna jotul

Jedny z nejvíce prodávaných litiinových kamen. Litinová kamna s dvojstupňovým spalováním a oplachem skla horkým vzduchem, který zabraňuje špinění skla během hoření. Především je nesmírně trvanlivá.


Snadno lze vyměňovat náhradní díly a litinová kamna jsou i po mnoha letech provozu stále ve skvělé formě, takže si můžeme být jistí, že například dvířka nepřestanou těsnit a čepy nebo zavírací mechanismy spolehlivě fungují i při dlouhodobé zátěži. Průměr kouřovodu 1mm. Rozměry (vxšxh): 707x577x4mm.


Adapter kouřovody UNI 4Kč. Pokud si přejete vysledovat Vaši zásilku, prosím zadejte zde Vaše číslo objednávky.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod