Lihový krb

Lihový krb vás zbaví starostí o dřevo, a doma budete mít vždy čisto. Využívá zatím jediné palivo, které nepotřebuje komín či jiný odvod spalin. Nepotřebujete žádné zásoby dřeva či drahý. Skladem nástěnné, volně stojící, vestavné biokrby a mnoho jiného.


Levné, ale přesto kvalitní biokrby vyráběné v evropě. Bez kouře, bez spalin, bez popela, bez komínu i bez dřeva. Pouze příjemný, otevřený oheň. Bydlíte v bytě, ale rádi byste poseděli u krbu, kde bude hořet skutečný oheň?


Pořiďte si biokrb, který je skvělou volbou pro chvíle pohody a odpočinku u otevřeného ohně. Biokrby nepotřebují komín ani náročnou údržbu. Nedělají nepořádek, v bytě nebudete mít žádný. Výkon krbu na biolíh ovlivňuje také objem hořáku – například lihový krb s objemem litry by neměl přijít do místnosti menší metrů čtverečních.


Lihový krb

Biolíh a princip bio krbu. Pokud si ještě z hodin chemie pamatujete. Provedení bio krbů z řady BIG 900x400. Bio krby ideální pro všechny prostory s výkonem 8kw.


Barevné provedení - černý mat, černý lesk, červený lesk, bílá l. Vážení zákazníci, e-shop funguje bez omezení. Vaše zásilky jsou nadále standardně doručovány přepravními společnostmi. Z důvodu ochranných opatření přepravních společností není možné využít platební metodu formou dobírky. Dokonalé krbové řešení může být jednoduché a luxusní zároveň Bezpečné, krásné, přirozené, a hlavně zdravé krby?


Krb , který neprodukuje žádné škodliviny, odpady, kouř ani popel, přitom je možné zavěsit jej na stěnu a zútulnit tak jakoukoli místnost, to je nástěnný biokrb. Vybírejte si Krby podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Unsubscribe from Jaro Budz? A teď je možné nalakovat tento krb v libovolný odstín RAL.


Standardní barvy můžete si prohlédnout přímo na stránce výrobku BOHEMA BIO-a jsou za normální cenu. Nicméně za doplatek je možné nalakovat v tu barvu RAL, kterou si přesně vyberete. Pokud patříte mezi lidi, kteří milují plápolající oheň, ale nemůžete si krb na dřevo ve svém bytě nainstalovat, nevěste hlavu. Jaké jsou výhody krbu na líh?


Lihový krb

Jak funguje krb na líh? Kompaktní přenosný bio krb Tristar je ideální volbou všude, kde není místa nazbyt. Je vhodný pro vnitřní i venkovní použití.


Ocelové tělo je doplněné o nerezové bio-ethanolové hořáky a tvrzené bezpečnostní sklo se stará o maximální bezpečnost během používání. Technologie, která Vám umožní dopřát si krb i tam, kde to dříve nebylo možné. BIO KRBY - bez komínu, zápachu, dýmu, škodlivých spalin a bez údržby.


Lihový krb

Tento druh krbů spaluje speciální bio alkohol nebo denaturovaný alkohol (Ethanol). Rozlišujeme u něj kapacitu biolihu, nebo dobu hoření. Na základě parametrů, testů a uživatelských zkušeností jsme připravili výběr zahrnující nejlepší biokrby a jejich recenze.


Tento krb tedy můžete umístit i do prostor, kde by bylo, kvůli vybudování komínu, nemožné umístit krb klasický. Zapomenout nesmíme ani na fakt, že spalování biolihu, na kterém krb funguje, je naprosto ekologické. V neposlední řadě musíme také zmínit vzhled těchto krbů. Hledáte zpříjemnění dlouhých zimních večerů, nebo se Vám zkrátka libí praskání krbových kamen? Dá se použit volně stojící, nebo pripevněný na zeď.


Volně stojící bio krb se sklem, efektní hořák s nápisem Home, barva bílá. Oheň, teplo a krb jsou už od dávných dob symbolem domova, lásky a štěstí. Ne každý však má dnes ideální podmínky pro to, aby si krb mohl vybudovat.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Plynový kotel baxi návod

Plynové kotle immergas recenze