Těžba a zpracování dřeva

Těžba a zpracování dřeva

V tomto dílu uvidíte těžbu dřeva, od stojícího stromu až po nakládku na vagóny. Pořad který Vám ukáže Jak se co dělá. Uvedeme Vás do tajů vzniku různých výro. Těžba dřeva, výkup a prodej dřeva Jihlava a okolí.


Těžba a zpracování dřeva

Nabízíme komplexní služby v lesnictví jako je těžba dřeva a jeho vytažení na odvozní místo, výkup dřeva, zpracování dřeva a pěstební práce v lese. Naše dřevařská firma působí v okolí měst České Budějovice, Tábor, Jihlava, Pelhřimov, Jindřichův Hradec a. Těžba, zpracování a obnova dřeva Máme zkušenosti i těžební techniku Těžební činností v oblasti lesního průmyslu se zabýváme léta, jsme tak ideální volbou pro všechno, co je v lesním hospodářství nutné zajistit. Harvestorová technologie je skutečně velmi efektivní, zatímco zkušenému dřevorubci trvá pokácení, odvětvení a krácení kmene řádově půl hodiny, harvestor celou pracovní operaci zvládne za minutu nebo dvě, navíc s nesrovnatelně větší bezpečností práce.


Těžbu dříví lze v podstatě charakterizovat jako „sklizeň“, při které nedochází (v podmínkách výnosově vyrovnaného lesního hospodářství) ke zničení lesa. Výkup, těžba a zpracování. Poskytneme vám kompletní služby v oboru lesního hospodářství.


Těžba a zpracování dřeva

Vykoupíme, zajistíme těžbu, zpracování , dokumentaci i revitalizaci. Poskytujeme komplexní lesnické služby, které zahrnují plán těžby, zpracování dřeva, jeho přepravu na místo určení až po prodej. Zajišťujeme i následné úpravy lesa po těžbě. Zkušenosti s těžbou dřeva jsme z velké míry načerpali při opravách způsobených kůrovcovou. Výsadba, údržba, těžba a následné zpracování dřeva patří do kompetencí majitelů lesů a spravujících spolků, které realizují těžbu různých typů dřevin a jejich zpracování na kusové nebo topné dřevo.


Dále nabízí úpravu městských porostů a ošetření stromků. Nabídněte své služby a získejte nové zakázky přímo na webu. Společnost WOOD TRADING s. Postupem času se stala stabilní společností dominující hned v několika odvětvích. Prvotní činností společnosti je těžba a obchod dřívím, na kterou navázala výroba palivového dříví. Nákup a prodej dřeva nastojato i vyrobeného je naše hlavní činnost.


Zabýváme se všemi kvalitami od kulatiny pro dýhárenské i pilařské zpracování , přes vlákninu, paletové dřevo, až po štěpku. Ceny sortimentů jsou počítány namíru. Pro informace o cenách nás kontaktujte. Připravili jsme pro Vás nápovědu, která Vám určí vhodný řetěz (lištu) dle výrobce a jejího typu.


Naše činnosti zahrnují zejména těžbu, zpracování , přibližování a odvoz dřeva. Nabízíme kvalitní palivové dřevo v různých délkách dle přání zákazníků. Vyjdeme vstříc všem požadavkům. DALŠÍ SLUŽBY zobrazit podrobné informace Štěpka-prodáváme štěpku pytlovanou nebo volně loženou, je vhodná pod stromy, keře, úpravu zahra má delší dobu rozkladu než kůra nebo vhodná na topení. Těžba a příbližování dřeva , rizikové kácení.


Těžba a zpracování dřeva

V rámci nabízených služeb jsme schopni se postarat o těžbu dřeva ve Vašem lese. Težbou dřeva docílíte, že se Váš les oživí a provzdušní. V případě zájmu je možné domluvit i následný výkup dřeva. K prvním probírkovým zásahům využíváme tří uzlů od Švédského výrobce VIMEK. Disponujeme dlouholetými rámcovými smlouvami na dodávky dřeva a výrobků ze dřeva společnostem, které jsou vyzkoušené a likvidní.


Zpracování dřeva provádíme svojí mechanizací, kterou kontinuálně obnovujeme a rozšiřujeme o technicky vyspělejší modely těžebních a přibližovacích zařízení a dopravních prostředků. Dřevo patří k přírodním materiálům, bez kterých si život ani nejde představit a využívá se v různých oblastech průmyslu a výroby. Veškeré úmyslné těžby jsou povinny řídit se lesním hospodářským plánem nebo osnovou.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Plynový kotel baxi návod

Plynové kotle immergas recenze