Sálavý panel

Vysokoteplotní sálavé panely ECOSUN jsou určeny především pro vytápění průmyslových, skladových a zemědělských objektů, své uplatnění však naleznou v jakémko. Velký topný sálavý panel. Elektrický přímotop nebo sálavý topný panel - výhody a nevýhody konvekčních a sálavých topidel. Sálavý panel pro polohu vodorovnou i svislou. Skleněný sálavý panel, odvozený od panelů GR.


Panel je doplněn tepelnou izolací, rámem z eloxovaného hliníku a univerzálními úchyty, umožňujícími instalaci na stěnu (svisle) i na strop (vodorovně). Stává se tak univerzálním výrobkem, spojujícím výhody sálavých panelů. Topný panel s ovládacím LCD displejem a podporou Wi-Fi přenosu.


Volitelný časovač se spektrem až h. Skládá se z mramorové desky, topného elementu, omezovacího termostatu a přívodního kabelu. Do-poručujeme ovládat pomocí externího prostorového termostatu s vypínačem. Kovový sálavý panel s termostatem Heat Decor HD-SWT70 700W je určen k instalaci na zeď. Termostat má funkci nastavení teploty vzduchu v místnosti a funkce nastavení teploty panelu. Infračervený panelový ohřívač má speciálně tvarované montážní závěsy, které účinně zamezují demontáži elektrického panelu u dětí.


Díky akumulačním deskám z lávového kamene, umístěným uvnitř radiátoru, je přibližně tepla předáno konvekcí a sáláním pro zajištění vysokého komfortu a rovnoměrného rozložení teplot v prostoru. Prodej sálavých topných panelů od firmy Fénix. Sálavé teplo neohřívá vzduch, ale přímo předměty na které dopadá - stěny, podlaha, nábytek, lidské tělo. Topné panely využívají princip sálavého nebo-li infračerveného vytápění.


Nízkoteplotný sálavý panel ECOSUN 3BASIC 300W. Elektrické topné panely můžete ovládat nejen integrovaným či externím termostatem, ale v nabídce máme i bezdrátový termostat, který lze umístit na libovolné místo bytě či domě. FPE 100E sálavý infra panel Dimplex nástěnný s elektronickým ovládáním. Na objednávku: do dní.


Sálavý panel

Díky sálavým konvektorům získáte nejvíce úsporný způsob topení. Typ Basic nemá pískovaný povrch, pouze nástřik odolným práškovým plastem bílé barvy, se strukturou pomerančové kůry. Zrkadlový sálavý panel GS sa skladá zo sklenenej časti, vykurovacieho elementu, tepelnej poistky a prívodného vodiča (1m) bez vidlice (koncovka).


Panely sú určené k pevnej inštalácii na stenu alebo strop pomocou konzoly, ktorá je súčasťou balenia. Pro haly, tělocvičny, sály, dílny i do prostor se zvýšenou vlhkostí, např. Infrapanely, neboli sálavé panely jsou určeny pro vytápění domů, bytů kanceláří ale i průmyslových objektů. V kategorii infrapanely (sálavé panely) naleznete nejrůznější typy infrapanelů lišících se designem, materiálem, způsobem montáže a druhem použití. Doporučujeme ovládat pomocí externího prostorového ter-mostatu s vypínačem.


GLOA SLIM Technický list Výrobní program obj. W Infra panel ( topné obrazy ) Stropní sálavý topný panel ( obraz ) infra , infra panely , infra panel , topné panely. Originální design koupelnového žebříku.


Zrcadlový sálavý panel. Zehnder Impa žebřík do koupelny. NEJNOVĚJŠÍ VIDEO NA DENÍK. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vše o infratopení na jednom místě. Zaměření infratopení zdarma. Od dovozce pro ČR a SR.


Nízké ceny, infrapanely ihned k dispozici. Konstrukčně je panel tvořen topnou fólií, elektroizolačními foliemi zvyšujícími bezpečnost výrobku a minerální izolací, která brání nežádoucím únikům tepla zadní stěnou panelu. Gravelly Snow (jemné pískování). MR panel se skládá se z masivní leštěné mramorové desky, topného elementu, omezovacího termostatu a přívodního kabelu. Panel je určen k pevné instalaci na stěnu s připojením přívodního vodiče do instalační krabice.


Designové elektrické sálavé panely ze skla, určeny především pro vytápění bytů a domů. Panely jsou vybaveny univerzálními úchyty, umožňujícími montáž na strop i na stěnu. Levnější alternativou panelu ECOSUN G - čelní sklo je nahrazeno deskou s nástřikem práškového.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Plynový kotel baxi návod

Plynové kotle immergas recenze