Krbová kamna s pečící troubou

Výkonná krbová kamna s pečící troubou. Jsou vyložena šamotovými deskami, součástí je litinový rošt. Přívod primárního vzduchu je regulovatelný přes popelník, sekundární vzduch. Krbová kamna s troubou nabízejí zcela nový pohled na vytápění prostorů krbovými kamny. V naší široké nabídce naleznete mimořádně výkonná krbová kamna s plně funkční pečící troubou , kterou můžete využít k přípravě chutných pokrmů.


Krbová kamna s pečící troubou

Praktická krbová kamna s pečící troubou v horní umožňují ještě více využít teplo z krbových kamen při spalová. Troubu kamen je možné použít na pečení nebo ohřívání jídla. Do obývací místnosti spojené s kuchyní je ideální použít krbová nebo kachlová kamna s plně funkční troubou.


Výměník je situován do svislých stran kolem topeniště a vodorovně v příčce před odtahem spalin. Horní hrana je lemována přesahující lištou k vložení dlažby pro sladění interiéru. Součástí krbových kamen je také teploměr a jsou vybavena kouřovou klapkou. Detailní popis produktu. Spojení tepla domova a voňavého jídla je jistě lákavé.


Dopřejte si jen to nejlepší. Spojení kamen s troubou nabízí skvělou možnost vytápění obytného prostoru či chat a při tom si upéct něco dobrého k jídlu. V naší nabídce kamen s troubou naleznete velmi výkonné kamna , které vytopí velké prostory a nabídnou velmi pěkný pohled přes prosklené dvířka na plápolající oheň. S mastkovou pečící troubou si připravíte výborné pokrmy a zároveň zachováte i jejich šťavnatost. Kamna mají prosklenou pečící troubu.


Topný výkon - kW lze nastavit pomocí regulace přívodu vzduchu. Doporučené palivo: dřevo, dřevěné brikety. Praktická a výkonná krbová kamna s plnohodnotnou pečící troubou , jsou vyložena šamotovými deskami, součástí je litinový rošt. Existují krbová kamna s tepelným výměníkem, kamna s filtrem na jemný prach, hranatá či kulatá krbová kamna , krbová kamna s panoramatickým sklem nebo kamna s pečící troubou či varnými plotnami.


Krbová kamna s pečící troubou

Kachlová krbová kamna s troubou PRITY FM RK, hnědá. Go to cart page Pokračovat. Při pohledu na obrázky je zřejmé, že se jedná o pěkná malá kamna (pouze výkonem) ale vysoká.


Klasická koncepce se dvěma dvířky a troubou. Odcházející kouřové spaliny mají ještě dostatečnou teplotu aby troubu vyhřáli na potřebnou teplotu. Splňují nejpřísnější německé a rakouské normy.


Krbová kamna s pečící troubou

Jsou určeny i pro nízkoenergetické domy s možností dopravení spalovacího vzduchu z vně. Ocelová krbová kamna s troubou na pečení. Thorma Salzburg šedá - krbová kamna. Proč krbová kamna s troubou ZVEZDA GF?


Obložení z masivních kachlových blokům v tomto případě v barvě Bordo s glasovaným lesklým povrchem je efektní a krásné. Teplejší barva Capučino působí příjemně a méně agresivně. Litina z venku, litina uvnitř a elegantní kachlová obklad jako druhý plášť. V horní části je velká trouba. Mnoho lidí si může klást otázku k čemu to je.


Krbová kamna s pečící troubou

U krbových kamen s pecí se toto teplo využívá na pečení pokrmů. THORMA FALUN II šedá Hodnocení: 5.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod