Elektronický tlakový spínač

Elektronický tlakový spínač. Pokrok nezastavíte, a tak je tu nyní technologie, která dokáže nahradit klasický tandem tlakový spínač -tlaková nádoba. Vyvíjí a vyrábí naši společnost ve spolupráci se zahraničními společnostmi.


Elektronický tlakový spínač

Tlakový signál je zaslán mikroprocesoru pomocí vysoce přesného mikroprocesorem. Prodej, servis, poradenství hydrauliky. Ovláda zapínanie a vypínanie jednofázových čerpadiel do výkonu kW.


Tlak zapnutia a vypnutie možno ľahko nastaviť vďaka jednoduchému ovládaciemu panelu. Pripojenie sa vykonáva spôsobom, ktorý je zhodný s bežným elektromechanickým. Integrovaná ochrana proti běhu na sucho. SWITCHMATIC elektronický tlakový spínač až bar.


Elektronický tlakový spínač

Výstupní beznapěťový kontakt pro ovládání čerpadla zatížený max. They convince though greater accuracy, freedom from wear, long-term stability, simpler operation and the high number of switching cycles, among other things. Digitální tlakový spínač EVAK DPC-10.


Již žádné složité nastavování tlaků u domácích vodáren, již žádný chod čerpadla nasucho. Ak cez čerpadlo nepreteká voda - napríklad ak je zásobník vody prázdny - poistka proti chodu nasucho chráni čerpadlo pred poškodením a automaticky ho vypne. S ochranou proti běhu na prázdno. Ideální pro přeměnění zahradního čerpadla na tlakové čerpadlo pro zásobování domácnosti vodou. Se funkcemi: - tlakový spínač automaticky.


Elektronický tlakový spínač

Rozsah pracovní teploty musí ležet v přípustných mezích. Nesmí být překročeny hodnoty maximálního. Pro univerzální použití v průmyslových aplikacích. Tlakové spínače představují jednoduchý a účinný způsob, jak tomuto nebezpečí zamezit. Pokud je dosaženo nastavené úrovně tlaku, spustí tlakový spínač požadovanou akci.


Po dosažení požadovaného tlaku je hodnota tlaku uložena do paměti mikroprocesoru stisknutím tlačítek na tělese snímače. Díky malým rozměrům je vhodný také pro mobilní aplikace. Neohodnoceno Doprava zdarma. Smart Press je automatickým elektronickým zařízením, určeným k ovládání (spínání a vypínání) čerpadel bez použití tlak. Standardně je DS 2vybaven PNP spínacím výstupem a otočným modulem s 4místným LED displejem.


Jedná se o revoluční novinku, která v sobě integruje tlakový spínač , ochranu proti chodu na sucho a digitální manometr s celou řadou uživatelských. Vyrábíme a dodáváme snímače teploty a tlaku, převodníky, měření, hybridní integrované obvody ad. Navštivte naše stránky a přečtěte si více o našich produktech.


Ponúkame na predaj elektronický tlakový spínač s poistkou chodu nasucho v našom internetovom obchode zavlahari-eshop. Zařízení pro ovládání čerpadel. Odtok vody je na vrchnej strane tlakového spínača vybavený pripojovacím závitom s priemerom 3mm (G1). LED displej zobrazuje aktuálny prevádzkový stav čerpadla a signalizuje poruchy. Pomocou tlačidla reset môžete elektronický tlakový spínač znova nastaviť do pôvodného stavu.


Elektronický tlakový spínač

Pripojenie k PE potrubiu. Overview Downloads Product search Contact Downloads. Tlakový spínač ovláda nízkonapäťové čerpadlá až do príkonu 6A. Document search 3D CAD models can be found in the product tree at the respective product. Category Language Document Docum.


Pro odstředivá čerpadla na 4V, nastavitelný zapínací a vypínací tlak ÷ barů. Jakmile tlak klesne pod určitou minimální nastavenou hodnotu, dochází k sepnutí kontaktů, tlakový spínač vyšle signál a spustí se elektrické čerpadlo.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Plynový kotel baxi návod

Plynové kotle immergas recenze