Ventilátor sencor sfn 9011sl

Ventilátor sencor sfn 9011sl

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Součástí ventilátoru je i dálkové ovládání, takže můžete ventilátor ovládat pohodlně z pohovky. Odkazy na odborné recenze.


Kompletní informace k výběru. Pokud vám nestačí běžný letní ventilátor , funkce ochlazovače efektivně a energeticky úsporně ochladí okolní vzduch. Toto praktické zařízení promění horkou rozpálenou místnost v příjemné místo k. Stojanový a stolní ventilátor ve vysoce kvalitním provedení s pevnou základnou, díky které má velkou stabilitu.


Nastavitelná výška přístroje je 6 1a 1cm. Vzduch síce dokonale nevychladí, ale aspoň príjemne osvieži a mierne ochladenie vám zjednoduší fungovanie počas teplých letných dní. Jak tento ventilátor hodnotíme? Výsledné hodnocení je pozitivní.


Ventilátor sencor sfn 9011sl

Snad jen to, že potřebujeme do každé místnosti. Sencor se stane vašim zachráncem během horkých letních dnů a nocí. Stačí jen zapojit do elektřiny a zvolit si jednu ze čtyř funkcí, kterými ochlazovač vzduchu disponuje. Nejedná se o klasickou klimatizaci, proto nemůžete očekávat vetší ochlazení místnosti.


Je tato recenze užitečná? Ak vám nestačí bežný letný ventilátor , funkcia chladiča efektívne a energeticky úsporne ochladí okolitý vzduch. Pre maximálne pohodlie je vybavený diaľkovým ovládaním (súčasťou balenia), ktoré je možné uschovať na zadnej strane.


Ventilátor je vybavený umývateľným prachovým filtrom. A hagyományos ventilátor funkció mellett hűtő és hidratáló funkciókat lát el, valamint ionizál is. Ha nem elég a szokásos nyári ventilátor , a hűtő funkció hatékonyan és energiatakarékosan hűti a környező levegőt. Používá k tomu hned funkce – letní ventilátor , zvlhčovač vzduchu, ochlazovač vzduchu a funkci Ionizace, kdy navodí atmosféru svěžího vzduchu po dešti.


If the usual summer fan is not enough, the cooling function effectively, and energy-efficiently, cools the ambient air. This practical device turns the hot, warm room into a pleasant place to live. Súčasťou ventilátora je aj diaľkové ovládanie, takže môžete ventilátor ovládať pohodlne z pohovky.


Ventilátor sencor sfn 9011sl

Během letních dnů i nocí oceníte ochlazovače vzduchu Sencor. Díky několika rychlostem a režimům si nastavíte vhodné ochlazování podle potřeb pokoje či kanceláře. Kattints és találd meg a legjobb árat az ÁrGép-en!


Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Můžete využít komfortní dálkové ovládání a nastavit různé rychlosti jednotlivě pro každý ze ventilátorových částí zvlášť. Dál už hledat nemusíte!


W teljesítménnyel és gyorsasági fokozattal. A párásító funkció kikapcsolható. Sencor sa stane vašim záchrancom počas horúcich letných dní a nocí.


Stačí len zapojiť do elektriny a zvoliť si jednu zo štyroch funkcií, ktorými ochladzovač vzduchu disponuje. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Plynový kotel baxi návod

Plynové kotle immergas recenze