Moderní krbová kamna

Dávno jsou pryč doby, kdy krbová kamna plnila především jejich primární funkci, a tou je vytápění. Požadavky zákazníků jsou dnes výrazně vyšší. Proto výrobci krbových kamen každoročně přichází s nabídkou moderních krbových kamen, u nichž je jedním z kritérií od samotného návrhu kamen až po jejich výrobu především jejich vzhled. Toto samo o sobě je zárukou, že náš tým je složen z odborníků na slovo vzatých.


Moderní krbová kamna

Kamnářství Lukáše Králíčka z Podbřezí nabízí kompletní stavbu krbů a krbových kamen. Kámen Tulikivi, ze kterého je vyrobeno srdce krbových kamen, dlouhodobě uchovává teplo a následně ho efektivně sálá přes vnější plášť. Ostré linie krbových kamen zaručují opravdu moderní vzhled.


Horní deska krbových kamen je použita z přírodního akumulačního materiálu - mastek. Moderní krbová kamna rohová. Na moderní krbová kamna je možno nahlížet podobně jako na moderní krby. Svou roli tu hraje na straně jedné design a na straně druhé účinnost. Hlavní rozdíl mezi nimi pak spočívá v tom, že krbová kamna jsou volně stojícím kusem nábytku, zatímco krb se stává pevnou součástí domu.


Předností těchto krbových kamen je jejich úsporný a maximálně ekologický provoz. Kamna jsou vyráběna z kvalitní litiny. Design sestavy krbových kamen Elements navrhnulo přední německé designérské studio Prof.


Jedna krbová kamna Elements 4front tak mohou fungovat jako malá krbová kamna , otočná krbová kamna , akumulační krbová kamna , minimalistická moderní krbová kamna se zásobníky na dřevo, apod. Jednoduše zvolíte kolik elementů bude pod kamny, kolik nad kamny, za v nich bude akumulační kámen, zda otočná, či stabilní atd. Skantherm Elements 6front - moderní krbová kamna.


V Rakousku či Německu si peletové vytápění nemohou vynachválit, výhody tohoto způsobu topení objevují už i Češi. Francouzské moderní krby Godin se vyznačuji krásným designem, kvalitním zpracováním a vysokou výhřevností. Jsou nejen zajímavým estetickým interiérovým prvkem, ale zároveň plní funkci alternativního zdroje tepla.


Výsledkem je sortiment stylové linie krbových kamen, která jsou charakteristická minimalistickým designem s důrazem na. Teplovodní a teplovzdušná krbová kamna. Fotogalerie: Fotogalerie Aduro. Nabízíme vám kvalitní dánská krbová kamna Aduro, které mají řadu předností, z nichž můžeme jmenovat například ekologické spalování a jednoduchou obsluhu. Kromě krbových kamen v našem.


Moderní krbová kamna

Obklad kámen Woodstone Prestige nebo Specktein Antik. Externí přívod vzduchu. Litinová kamna DOVRE DOVRE - kamna litinová moderní i rustikální od autorizovaného prodejce. Dovre s maximálně úsporným spalováním, vysoce kvalitní litinou s akumulací tepla a dlouhou životností.


Do domu vám krby a kamna vnesou teplo a příjemnou atmosféru. Vyberte si z široké škály materiálu a typu krbových kamen. Potřebujete krbová kamna s výměníkem nebo si je budete kupovat podle typu paliva?


Velmi oblíbená jsou kamna na pelety. Vybírat můžete krbová kamna horkovzdušná i krbová kamna s výměníkem. Přívod vzduchu z exteriéru, vysokou účinnost, nízké emise CO velké krbové prosklení, moderní design, malý výkon a malou spotřebu. Vytápěný prostor 3m3.


Krbová kamna v moderním, nadčasovém designu. Objem výměníku litrů. Nejenže budou Vašemu domovu dodávat nezapomenutelnou atmosféru, ale také budou samozřejmě plnit svou nejdůležitější úlohu, a tou je vytápění prostor. Společnost LaNordica - Extraflame oslavila let od svého založení. Vznikla jako tradiční rodinná firma, jejíž kredit nejen na evropském, ale i světovém trhu neustále stoupá.


Postavili jsme pro Vás výrobek, který je moderní , slučuje hodnoty a užitné vlasnosti několika typů topidel. Námi vyrobená a navržená kamna získávají maximum tepelné energie ekologickým a účinným způsobem. Vašemu očekávání a Vaší fantazii v žádném směru.


Vysoká účinnost a ekologie spalování je garantována více než léty.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Plynový kotel baxi návod

Plynové kotle immergas recenze