Elektrický mandl

Mandl korytový I - 1je elektrický mandl pro provozy s vyšší potřebou žehlení a mandlování. Jedná se o dostupnou variantu průmyslového mandlu pro malé provozovny. Jak domácí mandl na prádlo funguje. Do mandlu stačí vložit suché či vlhké prádlo na volně přečnívající topné rameno.


Elektrický mandl , plně funkční, dříve dost používán a proto jsou někde vidět oděrky a skvrny z běžného používání. Na funkčnosti to nemá žádný vliv. Rozměry stroje pošlu na vyžádání. Kontaktujte mě prosím na e-mail brtkova.


Kč, záruční list a technické výkresy dokumentace mandlu. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů Mandl. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Vezmete jakýkoliv kousek prádla (od ponožky po ložní prádlo) a necháte na něm zapracovat vyhřátou plochu. Možno vyměnit potah na válci.


Elektrický mandl

Vhodné i do domácnosti. Vzhledem k objemu a váze nutný vlastní od. Ostatní - Elektricky mandl bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Mandl od společnosti Miele pro pohodlné žehlení vsedě. Na přehledném ovládacím panelu najdete všechny důležité funkce: regulátor rychlosti válce, spínač pro zapnutí a vypnutí, světelnou kontrolku pro teplotu.


Masivní konstrukce a speciální konstrukce nášlapného pedálu zajišťují jedinečnou stabilitu. Inzerát Elektrická mandl v okrese Tachov, cena dohodou, od Petr Hála na Sbazar. Popis: Velice málo používaný elektrický mandl KOVO Beluša. Prodám elektrický mandl Zn.


Korytový mandl , elektrický s profesionálním vybavením pro nejlepší výsledky mandlování. Cenu nabídněte, dohodou. Bohužel se nám nepodařilo najít produkt mandl na zehleni. Nabízím k prodeji elektrický mandl , který byl občas použáván.


Je plně funkční a součástí je i náhradní potah. Na místě realizovaný výkon mandlu závisí na zručnosti a zkušenostech personálu obsluhy, způsobu předzásobení prádlem, stavu koryta a požadavcích na kvalitu žehlení. Originální návod k použití přiložen.


K vyzvednutí v Praze-Vinohrady. What to sell What to buy Stuff Fill. Vážení inzerenti o vaše názory velmi stojíme.


Profesionální gastro vybavení pro restaurace, školní jídelny, výrobny, pizzerie a ostatní gastro provozy. Komentáře a jakékoliv dot. Kompletní realizace od sporáku, konvektomatů, přes nerez stoly, dřezy, myčky, výdej až po hrnce od dodání, montáže až po zaškolení obsluhy a následný záruční i pozáruční servis.


Maminky vědí, že Elektrický mandl stojí na eMiminu nejméně. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Rádi Vám připravíme nabídku př.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Plynový kotel baxi návod

Plynové kotle immergas recenze