Zděný zahradní krb

Zděný zahradní krb

Pro bytelný zahradní gril či krb je vhodné vykopat jámu do nezamrzající hloubky (podle oblasti asi 60–cm), vysypat ji štěrkem (jako drenáží) a na něm vybetonovat základovou desku nebo základový rám. Důležité je, aby v místě nezůstávala voda. Základy stavíme podle toho, pro jaký krb se rozhodneme. Zděný krb může vážit až několik tun, proto základy hloubíme až do nezámrzné hloubky - cm.


Zděný zahradní krb

Za svépomocí postavený krb z klasického materiálu (kamene) zaplatíme mezi až tisíci Kč, a to právě za materiál. Také okolo krbu je důležitý dostačně zpevněný. Takto je krb připraven na osazení vrchní desky. Kameník vyrobil betonové teraso, zvolit si však můžete i kámen, žulu či cokoli jiného.


V desce však musí zůstat dva otvory — jeden na umístění grilovacího roštu, případně nerezového pekáčku či plotny a druhý pro komín udírny. Betonové zahradní krby využije každá dobrá společnost přátel pro přípravu originálních garden party. Kromě příjemných chvil je i ideálním doplňkem každé zahrady. Zahradní krb - jak si udělat zahradní krb. I když možností jak by zahradní krb měl vypadat je mnoho, může Vám toto video posloužit jako zajímavá inspirace.


Zděný zahradní krb

Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Norman Atlas s douzovací střechou - zahradní krb Krásný designový zahradní krb řady Variant umožňuje zvolit si z více variant barevných variant povrchu a středy. Pro přípravu lahodných masových specialit a dotvoření gurmánské atmosféry si můžete vybrat speciální zahradní krby nebo grily dle bohaté nabídky vždy s dárkem, který potěší.


Nabízíme nejširší výběr zahradních krbů a udíren v ČR. Vybírejte ze 1variant - Betonové venkovní krby. Zděný zahradní gril máte za víkend hotový.


Jakmile grilovací krb dostavíte, zapalte v něm oheň. Ověříte si, zda dobře táhne. Když správně netáhne, budete muset odbourat stříšku, postavit ji znovu a vyšší.


Než se pustíme do vlastní stavby krbu připravíme a urovnáme terén pro zhotovení základů. Základy vytáhneme alespoň deset centimetrů nad terén jako sokl, na který postavíme krb. Základový beton vyztužíme kameny nebo armovacími ocelovými pruty. Hotovou základovou desku napustíme penetrací, pokryjeme lepenkou a zalijeme až 2. Stavíme zahradní i venkovní sestavy a letní kuchyně osazeny otevřeným ohništěm, plátovými kamny, udírnou, troubou na pečení ( zděný sporák) nebo s větstavěným sporákem Řehulka. Vybrané ukázky naší práce Více ve fotogalerii.


Vyrobte si vlastní zděný gril! Věřím, že na první pohled si každý představí složitou zednickou práci, avšak k vytvoření tohoto grilu je potřeba pouze průměrná zručnost člověka, který není v manuálních věcech žádným nováčkem. ZAHRADNÍ KRBY Kompletní sortiment zahradních krbů a krbového příslušenství. Zpříjemněte si chvilky oddechu grilováním v jedinečných zahradních krbech české výroby. Pokud Vám není tedy nějakou.


Výrobce zahradních krbů má více než let zkušeností. V nabídce též zahradní krby na opékání selat, krboudírny a zahradní pec. Kvalitní zahradní betonový krb - vyroben v Německu ! Certifikováno německou zkušebnou TüV Rheinland.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Plynový kotel baxi návod

Plynové kotle immergas recenze