Solární ohřev slim 360

Chladná voda z bazénu je pomocí bazénové filtrace vháněna do solárního panelu, kde se ohřívá a vrací se zpět do bazénu. Tento stojan neubere na efektivnosti ohřevu, naopak při jeho správném nasměrování na místo, kde je během dne největší slunce, může efektivnost solárního ohřevu ještě zvětšit. K provozu nutné pískové filtrační zařízení. Solární ohřev SLIM 360.


Solární ohřev slim 360

Pohlcuje sluneční energii a ve formě tepla ji předává chladné vodě, která panelem proudí. Stačí jej umístit v blízkosti či přímo na stěnu bazénu. Do panelu je vháněna pomocí bazénové filtrace. Během sezony zvýší teplotu vody až o 6°C oproti vodě v bazénech, které tímto ohřevem vybaveny nejsou. Pro správnou funkčnost je.


Slim 3lze napojit na hadice o průměru i. VAŠE SPOKOJENOST S TÍMTO SOLÁRNÍM SYSTÉMEM BUDE ZÁVISET NA JEHO SPRÁVNÉ INSTALACI A POUŽITÍ. POZOR: Instalaci proveďte tak, abyste solárním panelem neusnadnili dětem nebo zvířatům vstup do bazénu. Bez dozoru by se mohla utopit! Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Solární ohřev slim 360

Dostatečné množství hadic dovolí umístit ohřev na místo, kam bude slunce nejvíce svítit a zajistí tak kvalitní ohřev. Objednejte si hit letošního léta. Kovový stojan pro solární ohřev Slim 180.


Díky nožičkám si ho můžete nasměrovat přesně na slunce. Můžete ho napojit na 32mm hadice. Díky našemu solárnímu programu si zdarma prodloužíte koupací sezónu až o dva měsíce. Ohřev solární k nadzem. Princip těchto jednotek je totiž trochu jiný, než aby voda protékala plastovou nádobou a tam se ohřívala.


Zde je panel protáhlý, a po stranách má trubky,. Studená voda z bazénu je pomocí bazénové filtrace vháněna do solárního panelu, kde se ohřívá a vrací zpět do bazénu. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Produkty:Příslušenství k bazénům. Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte. Nebo si můžete vybrat z podobných produktů. Stojan je lehký a velmi snadno se instaluje. Kupte si hit letošního léta.


Součástí balení solárního panelu Slim jsou hadicové trny a spony pro napojení bazénové hadice. INOVACE: zesílení desky. Rádi Vám zhotovíme cenovou nabídku na bazén, zastřešení, bazénové lemy, nebo pouze na příslušenství, popř. Kč s rychlým doručením.


Více informací o našem solárním programu naleznete na stránkách Ekosun. Prosím o vyjasnění: co vlastně dostanu když položku objednám ? Abych nedostal místo ohřevu jen stojan - který nechci. Nabídku plachet na bazény neustále rozšiřujeme a doplňujeme o nové produkty.


Solární ohřev slim 360

Pokud v našem sortimentu nenajdete to, co potřebujete, nebo chcete poradit s výběrem, či použitím konkrétního výrobku, pak neváhejte a kontaktujte nás.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Plynový kotel baxi návod

Plynové kotle immergas recenze