Řemenice kompresoru klimatizace

Řemenice kompresoru klimatizace

Třením spojí řemenici a přítlačný talíř. Tímto spojením dojde k přenosu z řemenice na vnitřní části kompresoru. Pro ochranu ostatních částí pohonu kompresoru je na stáloběžném kompresoru osazeno bezpečnostní pojistkou. Ta při havárii nebo zadření kompresoru přeruší pohon vnitřní.


Při rozepnutí spojky nejsou v běhu písty kompresoru, rotuje jen řemenice. Písty a vnitřní části kompresoru se otáčí pouze je li klimatizace v chodu - spojka sepnutá. Tím dochází k rotací vnitřních částí kompresoru se stlačování chladiva písty a vlastnímu chlazení.


Takže, dnes se podíváme na jedno starší video. V rychlosti si povíme něco o klimatizaci a pak se vrhnu na rozborku. Video je sice ve full H ale kvalita zvuku nestojí za moc.


Výměna a montáž kompresoru klimatizace , včetně doplnění správného množství oleje do kompresoru. Naleznete zde jak olejové kompresory, tak bezolejové kompresory, bohatý výběr značkového příslušenství a náhradních dílů a široký sortiment nářadí. Ve druhém kroku ověřujeme účinnost kompresoru – pomocí dynamického testu výstupního tlaku. Dochází také ke kontrole správného fungování regulačních ventilů a elektromagnetických spojek.


Na závěr opravy kompresoru dostane kompresor náplň s příslušným množstvím oleje, který doporučuje výrobce kompresoru a vozidla. V kompresoru klimatizace se nejčastěji vyměňuje (z důvodu opotřebení) ložisko, ucpávka, elektromagnetická cívka, řemenice , O-kroužek a přítlačný kotouč. V nabídce firmy ALLSTAR můžete nalézt tyto náhradní díly do kompresoru klimat. Repase spojky autokompresoru klimatizace.


Řemenice kompresoru klimatizace

Jako specialisté na opravy autokompresorů provádíme repase - renovace spojek - řemenic, talířků i cívek všech typů. Pro názornost malá ukázka z renovací spojek. Renovace spojky kompresoru Zexel. Klimakompresor Zexel z vozidla Volvo a její postup na fotografiích.


Menší opravy kompresorů klimatizace V případě poruchy, nebo netěsnosti kompresoru autoklimatizace, lze u některých typů závad ušetřit nemalé finanční prostředky jeho efektivní opravou. Jsou typy menších poruch kompresorů klimatizace , které lze velmi efektivně odstranit, takže není nutné ihned kupovat nový drahý díl. Tak jedině koupit celý kompresor, nebo se obrátit na firmu, která kompresory opravuje a bude třeba schopná sehnat jen tu řemenici. Pro řemenice kompresorů Denso 7SEU Objednejte u nás Klíč na náboj řemenice kompresoru Denso 7SEU.


Řemenice kompresoru klimatizace

Demontáž napínáku řemenu a kompresoru klimatizace. Zvednout auto, ideálně obě strany, sundat kryt podběhů, příp. Používáním naší stránky souhlasíte s používáním cookies.


Zdravím, mohl by mi někdo poradit ohledně demontáže řemenice z kompresoru klimatizace ? Mám jedničkovou Octavii kombi 1. Nefunkční klimatizací totiž já rozumím nemožnost uvést v činnost kompresor klimatizace pomocí elektromagnetické spojky instalované na hřídeli kompresoru. Jestliže nelze kompresor připojit, tak se řemenice spojky protáčí naprázdno a pokud nemá zadřená ložiska, tak pro motor nepředstavuje výraznější zátěž. Zdravim, mám takovej problém.


Spojka je určena pro vozy s motory 1. Něco mi klepalo v motoru, tak sem jel za mechanikem a tem mi řekl, že je mám v hajzlu řemenici kompresoru klimatizace a část z ní vyndal aby to tak neklepalo.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod