Prodám kulový dvoják

Kulový dvoják Blaser SSafari r. Možno přikoupit i náboje. Jiřím Ulrychem v Jičíně. Luxusní kulový dvoják v ráži 3x74R. Carl Zeiss Diavari-C.


Prodám kulový dvoják na ZP r. R, výrobce hudec Brno, stav nové zbraně, vystřelené cca ran. Baikal MP-2Artemida je bezesporu nejdostupnější kulový dvoják na trhu. MP- 2Artemida ( dříve IŽ 221) je robustní zbraň využívající osvědčené konstrukce.


Ego Spain, optika Swarovski 5-10. Dvoják , kulová puška se dvěmi. Puškohled je na klapkové montáži. Prosím pouze o kontakt přes telefon. Děkuji NA POŽÁDÁNÍ NA EMAILU.


Dlouhé postraní desky,hlavňové rytiny,napínáček,vyhazováky,výstražníky. Pažba s bavorslou lícnicí. Hlavňový svazek sletován NAPEVNO.


ERA-Recknagel puškohled Zeiss Victory Varipoint 5-6xčer. Podle způsobu nabíjení a počtu hlavní se kulovnice dělí na jednoranné, opakovací a samonabíjecí, nebo na dvoják , kulovou kozlici a kulový troják. K prodeji puška, originální krabice, návod manuál, zámek na zbraň, lišta weaver a nožičky Caldwell, úsťová brzda. Pokud jste nenašli co jste potřebovali, zkuste se podívat do nadřazené rubriky.


Vážený pane, velmi mne těší Vaše dobré zkušenosti s poradnou. Na druhou stranu tato poradna slouží k radám myslivcům různé úrovně a není ani možné někdy popsat problém naprosto vypovídajícím a rozsáhlejším způsobem, taže za stručnost některých odpovědí se omlouvám. Dvouspoušť s napínáčkem u přední spouště – ( pravá hlaveň). Zbraň je prakticky nová.


Zakázková pažba z výběrového dřeva. Násuvná montáž dělaná na míru. Více informací na telefonu. Naprosto přesná a spolehlivá zbraň.


Ke zbrani 2x otočná montáž pro denní optiku a NV YUKON PHOTON, řemen a dvě krabičky kulových nábojů LAPUA MEGA 12g (za mě nejlépe osvědčený kulový náboj). Právě prohlížíte rubriku prodám kulový dvoják Artemida - prodávám, nabízím (Rokycany) inzerce zdarma, bazar - prodej č. Pluh RABE Rabewerk BA 1-orba. Lovecké a myslivecké potřeby České Budějovice. Pro více informací vole.


Na zakázku postavený dvoják Merkel provedení Jagd-ráže 2x 8xJRS-dlouhé postraní desky. Optika Zeiss Vicktory 5-6xčer. Jednušky, dvoják , kulová kozlice, kulový troják a opakovací kulovnice jejichž podávací ústrojí pojme 1-nábojů jsou zbraně kategorie „C“ a jsou prodejné jen s platným zbrojním průkazem. Opakovací kulovnice, e, jejichž podávací ústrojí pojme více než nábojů a samonabíjecí kulovnice jsou zbraně kategorie „B. Puškařem upravená pažba,bicí ústrojí a odlehčené spouště.


Osazeno naháňkovým puškohledem Fomei5-4x25E na násuvné montáži s možností podsvícení kříže. ZP napadlo mne, jestli by nebylo vhodnější koupit nový dvoják I? Jestli se napletu, tak vzhledově je to obdobné, ale baskule u I? ZP to bylo jen jako brokové. Lovecká rytina, dvouspoušť s napínáčkem na přední spoušti a výškově i. S podobou přestavbou jsou zpojeny dva problémy. První je kvalita materiálu baskule, kdy pro kulový dvojácj by bylo nutné použít materiuál vyšší kvality než jaký byl běžně používán pro brokovnice.


Druhým problémem je velikost baskule. Baksule jinýc ráží i jsou příliš široké a zbraň vychází velmi těžká.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod