Zahradní krb rohový

Zahradní krb rohový

Betonové zahradní krby využije každá dobrá společnost přátel pro přípravu originálních garden party. Kromě příjemných chvil je i ideálním doplňkem každé zahrady. Rozsah použití je shodný jako u krbu Sultán s udírnou. Rozdíl v provedení je pouze u základové desky a desky topeniště s tím, že je provedena úprava na 90°.


Zahradní krb rohový

Tento zahradní krb lze objednat samostatně s jedním či oběma. Pro přípravu lahodných masových specialit a dotvoření gurmánské atmosféry si můžete vybrat speciální zahradní krby nebo grily dle bohaté nabídky vždy s dárkem, který potěší. Funkčnost tohoto zahradního krbu je stejná jako u ostatních krbů včetně uzení s tím, že. Máte-li pro zahradní krb vyčleněný rohový prostor větších rozměrů, jistě oceníte nabídku rohové sestavy zahradního krbu vycházející z koncepce typu krbu Atlantik s upravenou pracovní deskou a obohacen.


Součástí krbu je základová deska. Spodní deska topeniště je vyšamotována. ZAHRADNÍ KRBY Kompletní sortiment zahradních krbů a krbového příslušenství.


Zpříjemněte si chvilky oddechu grilováním v jedinečných zahradních krbech české výroby. Výrobce zahradních krbů má více než let zkušeností. V nabídce též zahradní krby na opékání selat, krboudírny a zahradní pec. Venkovní betonový zahradní krb Beskyd se stolky - je vhodný pro použití do rohu terasy nebo pergoly. Zahradní krb na obrázku můžete doplnit komínovou udírničkou.


Má postranní stolky pro možnost odkládání při grilování a pečení. Povrchy stolků můžete vybírat ze dvou odstínů (hnědá, šedá). Poradíme Vám s výběrem zahradního krbu a příslušenství ke krbu. Krb rohový Krb s pečícím kamenem, udírnou a otočným grilem na kýtu. Toto provedení zahradního krbu kromě rohové úpravy navíc nabídne díky větším rozměrům možnost grilovat kýtu.


V prostoru topeniště je zakomponován výložník s otočným grilem a nerezovým závěsným roštem. Stolek boční betonový pro zahradní krb ATLAS bílý 90x50xcm. Krb je balen na paletách. Základové desky a grilovací rošt je ve standardním vybavení krbu.


Topení dřevem je možné. Krb s grilem a udírnou Rohový malý žlutý. Norman Atlas s douzovací střechou - zahradní krb Krásný designový zahradní krb řady Variant umožňuje zvolit si z více variant barevných variant povrchu a středy. Jiným příslušenstvím vhodným pro náš zahradní krb může být také kotlík. Kotlík si majitel nechal speciálně zhotovit z nerezového soudku na pivo.


Zahradní krb rohový

Má poměrně velký objem, takže může pohostit několik hostů. Díky držáku na zavěšení může majitel do pekáče vkládat suroviny bez hrozby popálení. Rohový zahradní krb - ATLAS s douzováním - Jemný bílý vymývaný. Rohové zahradní krby NORMAN jsou vhodnou variantou pro zahradu s volným rohovým prostorem.


Získáte nejen krb , ale i boční stolky a odkládací plochy, ladící s krbem barvou i materiálem. Tyto zahradní krby vychází z koncepce základních zahradních krbů s pracovní deskou.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod