Krbová kamna storch

Dokonalý tvar už nejde vylepšit a přesně taková jsou i kamna Storch. Minimalistický design propojený s funkčními detaily tvoří celek, od kterého nebudete chtít odtrhnout zrak. Kamna Storch – exkluzivní řada luxusních krbových kamen pro západní trhy. Kamna se vyznačují perfektním zpracováním, možností vkládaní akumulačních dílů, vylepšenou těsností dvířek.


Díky tomu jsou vhodná do nízkoenergetic­kých domů. Tato kamna nejsou určena k prodeji přes internet. Překvapením pro tuzemského spotřebitele může být fakt, že tato špičkově zpracovaná a vysoce funkční kamna vyrábí český výrobce firma Romotop ze Suchdola. Skloubení exkluzivních materiálů a povrchů jako je sklo, nerezová ocel s elegantní černou barvou, udělají z kamen Storch nepřehlédnutelný kus nábytku. Moderní design vymykající se standardu „Pro lidi, kteří milují jedinečné“.


Záře plamenů - nejmodernější technika - aktuální design – dokonalá krbová kamna … to vše v sobě slučuje nová rodina krbových kamen Storch SINEOS, která nabízí modely kamen a mnoho obkladových variant. Vyberte si kombinaci, která bude slušet právě Vašemu interiéru a podtrhněte tak jeho jedinečnost. Kamna Jako jedni z mála nabízíme kromě prodeje krbových kamen rovněž jejich dopravu, ustavení, montáž a dopojení do komína přímo na místě.


Zastupujeme pouze kvalitní, ověřené značky. Kamna nabízejí možnost dokoupení a dodatečné akumulační sady a automatické regulace s akustickou a vizuální signalizací. Dřevník je velmi prostorný a. Díky širokému sklu nabízí příjemný pohled do ohně a zpříjemňují tak atmosféru. Exkluzivní krbová kamna německé firmy STORCH nabízí moderní design, širokou regulaci výkonu, komfortní obsluhu. Romotop Alpera F mají sice obdélníkový půdorys , ale mají menší hloubku.


I ohniště jako takové je menší. Vzhledem k tomu, že potřebujete kamna s opravdu malým výkonem, přikláněl bych se spíše k modelu F. Krbová kamna STORCH VUELTA H SE. Naše firma se zabýva stavbou teplovodních, akumulačních a teplovzdušných krbů a kachlových kamen a sporáků.


Krbová kamna storch

V poslední době jsou v největší oblibě krbové vložky s teplovodním výměníkem, které dosahují vysoké účinnosti až a dokáží ve vašem domově nejlépe roznést teplo, aniž by docházelo k přetápění v místnosti s krbem. Kamna , krbová kamna , krbové vložky a sporáky na dřevo, uhlí, pelety, jiná tuhá paliva, to vše naleznete v nabídce Namir. Kamna v posledních letech často nahrazují plynové a elektrické kotle.


Kamna na dřevo, či pelety jsou levnější alternativou k vytápění domů i bytů. Tradiční německý výrobce Storch Kamine se svou kolekcí krbových kamen. Kamna mají čistý design, snadné ovládání a nejmodernější technologie, která vám ukazují, jak udržovat jejich optimální výkon. Než těžká krbová kamna vychladnou, může to trvat také několik hodin.


Krbová kamna storch

Tato krbová kamna musí být vyrobena z kvalitních materiálů, které mají dlouhou životnost, protože v kamnech se většinou topí celou zimu (topnou sezónu). Kamna mají možností přikoupení a dodatečného zabudování akumulační sady, která zajišťuje dlouhotrvající vyzařování tepla. Spalovací komora je zušlechtěná, rošt je. Pomohou vám efektivně vytopit dům a navíc jsou vždy trendy. Většinou se nevyužívají jako jediný zdroj vytápění, ale jejich funkce pro přitápění v prvních chladných dnech či koncem zimy je neocenitelná.


Pokud si však pořídíte vysoce výkonná kamna , mohou vytopit i celý dům. Vestavěná škrticí klapka. Možná provedení: Keramika hladká, Kámen tryskaný, Kámen kartáčovaný, Pískovec leštěn.


Krbová kamna storch

Sklo v kombinaci s nerezovým povrchem. Extrémně široký výkonový rozsah. Automatická regulace SIC 7s volitelným akustickým a vizuálním dis.


Kachlová kamna jsou pro člověka jedním z nejpřirozenějších zdrojů tepla, a to díky způsobu, jakým předávají tepelnou energii - poskytují sálavé teplo podobné slunečnímu záření. Navozují také příjemnou atmosféru, která pomáhá uvolnit stres, umí využít energii mnohem lépe než ostatní topidla.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Plynový kotel baxi návod

Plynové kotle immergas recenze