Sedlářský knoflík

Sedlářský knoflík

Jde o klasické,velmi rychlé a spolehlivé zapínání. Upevňuje se pomocí šroubku. Povrchová úprava pomosazeno. Výška knoflíku je 9mm, průměr hlavičky je 6mm, průměr základny 8mm.


Sedlářský knoflík

K nýtu nepotřebujete lis, obě části do sebe pohodlně zašroubujete. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Hodí se pro kůži o síle 1-3mm.


Dohromady máte v košíku. E-shop Kutil-Florenc i kamenná prodejna pro kutily, sedlářské nýty, provaznictí, domácí potřeby a další potřeby pro kutily. Vyberte si ze široké nabídky produktů v našem e-shopu.


K zapínání náramků a pásků až po pouzdra a kabelky. Nýty můžete použít jako zapínání na tašky, kabelky, peněženky, opasky nebo výrobky z plsti a kůže. Délka po zašroubování obou částí u č. Zápisníky - Určení - Pro ženy. Obklopte se stylovými a praktickými pomocníky. Diáře, zápisníky, vizitkáře a tašky z kvalitních materiálů.


Děrovač ruční na sedlářský knoflík. Už nikdy nepoužívejte nůž k dokončení dírky pro sedlářské knoflíky. Kvalitní a velmi ostrý děrovač pro sedlářské knoflíky. V děrovači nezůstávají zbytky kůže, neucpává se. Průměr hlavičky mm, šířka mm, výška mm.


Sedlářský šroubovací knoflík. Kovový knoflík upenvňovaný šroubkem v niklovém provedení rozměrů výška 9mm,průměr hlavičky 6mm. Diář kapesní Anedatovaný Black Brick.


Precizní ruční práce za využití kvalitních materiálů je zárukou životnosti po dlouhá léta. Doba dodání: dostupný do dnů. Zakázková výroba ručně šitých kožených doplňků a pouzder. Knoflík ozdobný hliníkový.


Sedlářský knoflík

Možnost motivu, jména , loga, obrázku dle přání a domluvy - ručně vytepané. Vyrobeno z hovězí usně, ručně barvené, impregnované, prošité. Náramek je ručně vyřezaný z hovězí kůže, ručně barvený, zalakovaný. Akrylový lak chrání barvu i useň. Popis: Stylová bota LILLA - SABINA RICH je v několika barevných variantách se zpevněnou patou a zapánáním přes nárt se zapínáním na sedlářský knoflík.


Svršek je kombinací textilu, kůže a primeknitu pro maximální komfort a dlouhou životnost. V ceně bot jsou ortopedické stélky, které pomůžou ve zdravém vývoji. Popis: Stylová bota LANA - SABINA RICH je v několika barevných variantách se zpevněnou patou a zapánáním přes nárt se zapínáním na sedlářský knoflík. Kožený náramek v kvalitě Full GrainKlasický stylový tvar. Uvnitř peněženky najdete šest přihrádek na karty, dvě velké přihrádky na papírovky a jednu kapsu se zapínáním na zip, na mince.


Sedlářský knoflík

Peněženku bezpečně zapnete na sedlářský knoflík.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod