Obklad krbu

Obklad krbu

Obložení krbu dokáže každé místnosti vdechnout zcela jedinečnou a harmonickou atmosféru. Vyberte si ten správný materiál. Rádi vám pomůžeme e-mailem, telefonicky nebo na naší prodejně v Praze.


Vytvoříme vám i vizualizaci obkladu a obklady následně nainstalujeme. Podívejte se na naše video, ve kterém uvidíte, jak pracujeme. Plastický cihlový obklad Sardinia Grey v šedé barvě povedeně imituje, v moderním designu velice oblíbené, cihly.


Betonový obklad se výborně hodí jak do interiéru ke krbu , tak do exteriéru na fasády. Vyrábí se v rozměru 1x cm. Obklady doporučujeme impregnovat. Impregnací nedojde ke změně barvy ani lesku, naopak. Krbové obklady můžete nalézt v mnoha různých odstínových i strukturálních variantách.


Bezkonkurenčné ceny na e-shope! Väčšina produktov za najnižšiu cenu na trhu. Nejen, že si určitě přejeme, aby obklad krbu ladil se zbytkem interiéru a vypadal pěkně, ale musíme zohlednit i stránku správné funkčnosti, dlouhé životnosti i minimální údržby.


Správný výběr obložení může pomáhat akumulovat teplo a ještě po vyhasnutí krbu ho dlouho vydávat. Kámen je jedním z trvalých a příjemných obkladů, které se používají pro obklad. Může působit velice příjemně, ale občas i trochu studeně. Lesklé kameny jako mramor a žula vypadají velice exklusivně. Existuje něco lepšího, než pohodový večer strávený se sklenkou vína před hořícím krbem?


Obklad krbu

Večer strávený před stylově obloženým krbem od KÁMEN-DEKOR. V nabídce máme kamenné obkladové desky na obklad krbů, ale i panely pro obložení stěn za krbem. Přírodní i umělý kámen z naší produkce je pro krby.


Jaký typ obkladu se hodí na obložení krbu ? Který obklad se nejvíce hodí za kuchyňskou linku a do kuchyně? Jak změřit potřebné množství obkladů a dlažby? Maximální hmotnost obkladů a zatížení stěn, či fasády?


Obklad krbu

Můžete nám obklady a dlažby zrealizovat zkušeným řemeslníkem? Stiahnite si zdarma ebook, ako si vytvoriť vlastnoručne obklad. Tento dekor je velmi moderní a žádaný obklad. Jedná se o obklad Šedá kámen a Pálava kámen.


Pokud ovšem vaše představa je zcela jiná,zvolte jiný dekor který naleznete v našem eshopu. Barva šedo-zelená se zlatým nádechem a kovovým leskem, vhodná do interiéru jako dekorační obklad nebo do exteriéru na obklad soklů, fasády, komína, krbu , sloupů. Ich obloženie prírodným kameňom, alebo jeho použitie na zákrytové dosky je vhodné z hľadiska mechanicko-fyzikálnych vlastností materiálu a jeho vysokej estetickej kvality. Zvažujete napríklad drevený obklad na krb a neviete či je to vhodná a bezpečná voľba? To, čím bude krb obložený, závisí hlavne od samotnej konštrukcie krbu a použitej technológie.


Obklad krbu

Imitace kamene a přírodní kamenné obklady, umělý kámen, cihlové obklady, sádrové obklady do interiéru. Prodáváme betonové obklady pro venkovní použití. U kamenných obkladů na krb je důležitá nosnost podkladu. Na některé krby lze použít pouze lehčí obklady, kterých ale máme v nabídce velké množství. Krásným detailem u obkladu krbu z kamene jsou rohové prvky, které vytvoří perfektní plastický přechod.


Další možné použití kamenného obkladu je na stěnu za krbová. Ať se jedná o krbovou římsu nebo masivní kamenný obklad ke krbu krbu , realizujeme vše podle vašich představ. Na krby se používají veškeré druhy kamene, velmi oblíbené jsou mramory pro svojí barevnou strukturu.


Kamenné obklady ke krbu. V naší provozovně se můžete podívat na mnoho druhů kamene a vybrat si kámen vhodný. Pre svoje unikátne vlastnosti a originálny design sa používa na dlažby a obklady, napr.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod