Meteostanice technoline ws 6830

Below you can view and download the PDF manual for free. There are also frequently asked questions, a product rating and feedback from users to enable you to optimally use your product. If this is not the manual you want, please contact us. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Stellen Sie sicher, dass Sie Ihr Problem deutlich und ausführlich beschreiben. Designová digitální meteostanice Technoline s bezkabelovým měřením venkovní teploty. With this weather station you get information about the current weather conditions and weather trends. The clear display shows not only the indoor and outdoor temperatures, but also.


Free delivery for many products! Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.

Buy Technoline Home Weather Stations and get the best deals at the lowest prices on eBay! Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu. Star ★ Stars ★ Stars ★ Stars ★ Stars not rated. Popis meteorologické stanice: Funkce: barometrická předpověď, budík, datum, hodiny, venkovní.


Disponuje dvojím buzením, zobrazuje vnitřní i venkovn. Meteostanice vybavená automatickým nastavením času pomocí rádiového signálu. Wide selection of TechnoLine products.


Data zobrazuje na jantarově podsvíceném LED displeji s regulací jasu. Shop now at Weather Shop. We use cookies to improve and personalise our services and marketing. Nechybí ani časové funkce v podobě budíku, data a aktuálního času, který je řízený rádiovým signálem.


Whether you just want to buy a Technoline Weather Station Anemometer or shop for your entire home, Wayfair. Specializovaný obchod DSTechnik. Přehled o počasí v každém okamžiku zobrazený ve ikonách, elegantní provedení a přehledný displej za skvělou cenu.

Nabídne vám spolehlivou předpověď počasí, přesný čas, datum a možnost buzení. Pro snadný a rychlý přehled je vybavena velkými číslicemi a písmeny v LED osvětlení v příjemné jantarové barvě. Aber leider sind es auch bei diesen Außensensor, wie beim mitgelieferten von der Wetterstation, 2-Grad Abweichung.


Wenn man es weis, ist es nicht so ein großes Problem. Order Weather Stations now at incredibly low price! Vnitřní a vnější teplota, čas a počasí, rozměry stanice: 1… testováno, částečně funkční. Meteorologická stanice s inverzním displejem.


Měření vnitřní a vnější teploty, relativní vlhkosti, barometrického tlaku, rychlosti a směru větru, dešťových srážek, předpověď počasí Vlastnosti - inverzní displej o rozměrech x 1mm - dotyková tlačítka - při napájení síťovým adaptérem je možné stálé osvětlení displeje. We will be happy to help in the search of the right transmitter. Zorg voor een duidelijke en uitgebreide omschrijving van het probleem en je vraag. Hodinky pro Vás máme za bezkonkurenční ceny na trhu!


Různé druhy a značky naleznete v naší široké nabídce. Rychlé dodání a záruční a pozáruční servis. Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny.


Jakmile cena produktu klesne pod Vámi stanovenou hranici, pošleme Vám e-mail.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Plynový kotel baxi návod

Plynové kotle immergas recenze