Vzduchotechnické komponenty

A Wide Choice Of Incontinence Products. Order Yours Absolutely Free! Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Společnost Global Clima s. VZT- komponenty , kdy jako jedna z mála společností na českém trhu začala nabízet komplexní služby v oblastech vzduchotechniky a klimatizací. Za dobu své dosavadní působnosti se společnost značně rozrostla a patří mezi významné a vyhledávané v oboru. Vzduchotechnické potrubí je jedním z nezbytných komponentů jakéhokoli systému rozvodu vzduchu.


Velmi často používanou variantou je SPIRO potrubí vyráběné z pevného stáčeného pozinkovaného plechu. Standardní výrobní program 1. Vzduchotechnika-ventilace Internetový a kamenný obchod již let s Vámi Vážení zákazníci a obchodní přátelé, rádi bychom Vás informovali, že jsme Vám plně k dispozici, fungujeme z cela bez omezení a Vaše objednávky vyřizujeme v obvyklý čas. Firma JIŘÍ RESL - S K mont. Zabýváme se realizací dodávek a montáží vzduchotechnického zařízení menších a středních velikostí jako jsou zařízení restaurací, penzionů, hotelů, kuchyní, výrobních hal, fitnescenter, bytových jednotek a sociálních zařízení.


Vzduchotechnické komponenty

Mezi hlavní úpravy patří: chlazení, ohřívání, filtrace, sušení. Naše firma vyrábí na zakázku vzduchotechnické komponenty z plechu. Zařízení navrhneme a vyrobíme na zakázku. Vyrábíme veškeré komponenty , potřebné k instalaci a správnému fungování vzduchotechniky, jejichž cílem je výměna starého vzduchu za nový a jeho neustálá cirkulace.


Vše zpracováváme v moderně vybaveném prostředí a dokážeme díly vytvořit na míru. Přizpůsobíme se tak celkovému projektu i podmínkám instalace. Pěkné a dokonale funkční stříšky, si můžete koupit v našem eshopu. European market with fans.


Vymyslíme pro Vás nejoptimálnější řešení celého prostoru, připravíme celkovou kalkulaci nákladů a vše předložíme k Vašemu zvážení. Následně pro Vás vyrobíme vzduchotechnické potrubí přesně dle stanovených parametrů, naše letité zkušenosti jsou nám oporou pro veškeré výrobní procesy. Vyberte si z naší široké nabídky vzduchotechnických komponentů. Klimatizaci i vzduchotechniku volte podle prostředí, které bude odvětrávat. Kontaktujte nás, máme zkušenosti se seizmickým prostředím i bazénovými halami.


Pokud hledáte SPIRO roury jste tu správně. Na e-shopu Vzduchotechnika. Ceny jsou v Kč bez DPH Zobrazeno 1položek. Dostupnost objednaného zboží vám potvrdíme po přijetí objednávky.


Výroba technologie pro průmyslové odsávání a filtraci vzduchu. Vyrábíme kvalitní filtrační jednotky pro filtraci prachu v průmyslových aplikacích. Nabízíme široký sortiment vzduchotechniky - potrubí k digestoři, spiro potrubí, přechody, spojky, zpětné klapky, výpustě, větrací mřížky, revizní. Dodáváme vzduchotechnické komponenty dle přání zákazníků.


Vyrábíme vzduchotechnické potrubí i tvarovky z pozinkovaného plechu a nerezu. Dále potrubí z tepelně izolačních materiálů ALP a komponenty pro vzduchotechniku jako mřížky, žaluzie, regulační a škrtící klapky, tlumiče hluku a další. Spojovací materiál, komponenty vzduchotechniky.


Vzduchotechnické komponenty

Nabízíme prodej, montáž i kompletní servis v oblasti tepelných čerpadel.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Plynový kotel baxi návod

Plynové kotle immergas recenze