Odstávka teplé vody praha

Odstávky a poruchy Máte problém s dodávkou tepla či teplé vody ? I přes nepříznivou situaci spojenou s pandemií COVID oznamují Pražské vodovody a kanalizace svým odběratelům, že zajišťují bezpečné a plynulé dodávky pitné vody ve standardní kvalitě a není třeba mít jakékoli obavy. Dle informací ze Světové zdravotnické organizace a Státního zdravotního ústavu pitná voda. Pro média Pro média Kontakt pro média Tiskové zprávy Logo Kontakt pro média Mgr. Kvůli pravidelné údržbě rozsáhlé sítě potrubí pod Prahou jsou naplánovány letní odstávky teplé vody.


Uskuteční se v prázdninových měsících z důvodu co nejmenšího dopadu na odběratele a budou trvat v každé lokalitě několik dní.

Praha přistoupila jako jedna z posledních k balené vodě pro postižené Vydáno 3. Projekt balené vody , tedy donášky přímo do bytu pro zdravotně postižené, má první letošní přírůstek. Stala se jím městská část Praha 11. I díky ní je již služba dostupná v městských částech.


Bez teplé vody tak musí několik dní vydržet takzvaná severní oblast Prahy (viz box). Celkem se opravy letos týkají přes 2míst. Odstávka vody bude na některých místech trvat třeba jen jeden den, jinde zase celý týden.


Najdou se však i místa, kde opravy zvládnou i bez toho, aby lidé o teplou vodu přišli.

Pražská teplárenská provést v průběhu letních měsíců potřebnou údržbu a opravy. Letní měsíce jsou pro opravy a údržbu vhodné z toho důvodu, že není potřeba tepelné energie pro vytápění, ale jen pro ohřev teplé vody. Výlepem na vchodové dveře to oznámil dodavatel tepla Avia Energo. Důvodem má být údržba hlavní trafostanice. Plánované odstávky vody v Ostravě, Portál vo-da.


Podívejte se, kdy a kde nepoteče teplá voda v pražských částech, ve kterých odstávka ještě neproběhla. Michle, Krč, Podolí a Nusle už několik dní bez teplé vody byly, teď se musí otužovat lidé v. Oprava poruchy na vodovodním řádu a přerušení dodávky pitné vody v ulici Revoluční. Aktuálně : Omezení dodávky pitné vody dne 12.


Mostečany čeká hned dvakrát plošná odstávka teplé vody. Pravidelnou údržbu a opravy. Během těchto odstávek probíhá řada důležitých revizí a oprav teplárenských zařízení, které nelze provádět za plného provozu a které jsou nezbytné pro celoroční bezproblémové fungování dodávek tepla a teplé vody. Z důvodu rekonstrukcí, připojování nových zákazníků, plánovaných oprav a údržbových prací je nucena přistoupit k přerušení dodávky tepelné energie. Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené a jeho autorem je Výbor SVJ.


Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli. Letní odstávky vody v metropoli jsou tady. Olšanská ulice v Praze bude o prázdninách bez teplé vody hned třikrát.


Jenom na studené bude část domácností na Barrandově už za týden.

Dovolujeme si Vás informovat o srpnových plánovaných odstávkách teplé vody v rámci MČ Praha 11. PT,as) o plánovaných odstávkách tepla do. Praha - Hlavní etapu letních odstávek teplé vody kvůli pravidelné údržbě.


Vršovice - oblast ulic Bajkalská, Bělocerkevská, 1. Odstávka pitné vody čeká tento týden některé obyvatele Bubenče,. Pracovníci tentokrát zamíří.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod