Ventilátor do zdroje

Ventilátor do zdroje

Ano Artic FTC je vhodný ventilátor pro výměny do zdroje pro amatéra. Jinak ve zdroji jej nepřipojíš, prvně bude kabel připájen a hlavně bude dvoužíla. Můžeš to sice přepojit, ale pokud ti dosáhne do 3pin na desce, využij ten, budeš tak mít k dispozici kontrolu otáček. Dobrý den, vidím tady některé fotky, že dáváte do zdroje tenhle ventilátor. Můj topic se asi bude týkat všech ventilátoru.


Ventilátor do zdroje

Zajímalo by mě jak mám dát například tenhle 3-pinový ventilátor do zdroje kde se dává 2-pinový. Když jsem to zkoušel, sám se nerozjel, připadá mi, jako by byl žlutý drátek uprostře tudíž. Mám v PC zdroj Seasonic SS-4HB (už starší model) a začíná v něm zlehka popiskovat ventilátor.


Lze takto teoreticky doporučit nový ventilátor , který by do zdroje pasoval jako. Re: Aký ventilátor do zdroje ? Vzhľadom na svoj účel sú konštruované ako lopatkové (rotačné) stroje. Zdroje s aktivním chlazením mohou zajistit lepší výkon a snáze bránit přehřívání komponentů.


Ventilátor do zdroje

For shipping to the United Kingdom visit this page Fan source active in 80x80mm. Zdroj tak začal hučet poté, co jsem dal do počítače GTX 980Ti. Jedná se o Seasonic S12II-620.


Přijde mi to totiž divné, protože na internetu jsem vždy našel, že přetaktovaná 980Ti žere s tou itak kolem 450W. Nalezeno: 8produkt ů. Ventilator 120mm do zdroje. Vážení zákazníci, z nařízení vlády ČR je aktuálně prodejna do odvolání uzavřena, tudíž není možný osobní odběr. EDIT: ted mam chlazeni zdroje zajisteny pomoci dvou vetracku. Druhej fan je 80mm xilence co je prilepenej zezadu na case aby vysaval vzduch ze zdroje.


Jede tak na 7V, je neslysitelnej a pomaha vysavat ten vzduch ven. Je to malý dvoustavový přepínač na zadní straně zdroje , kterým lze přerušit dodávku elektrické energie do počítačového zdroje. Zbývající procenta reprezentují ztrátový.


C což u mě tak bude protože bedna je odvětrávána perfektně. Děkuji omlouvám se za chyby v pravopisu píši totiž na mobilu. Pasívne chladenie – pasívne chladené zdroje neobsahujú ventilátor , sú chladené iba prirodzeným prúdením vzduchu. Vďaka tomu pracujú úplne nečujne.


Takéto zdroje však majú spravidla obmedzený výkon. Niektoré z výkonnejších zdrojov sa dokážu pri nízkej záťaži chladiť pasívne, pri vyššej potom aktivujú ventilátory. Vybírejte si Zdroje podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce.


Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod. Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ. Potrubný ventilátor VENTS TT 100T s časovačom, pr. B(A), 3-pin, LLS ložisko Efektivní ventilátor umožňuje kromě způsobu, jak zesílit chlazení uvnitř vašeho počítače, vyjasnění vnitřní části PC za pomoci.


Koupelnový ventilátor s doběhem je svou funkčností ideálním řešením tam, kde by ventilátor zůstal po. Měl jsi tam dát ventilátor který má stejné, nebo o něco vyšší otáčky jako ten původní, takhle po startu při běžné činnosti jde do něj málo napětí na to aby se točil. Když zapneš hru, nebo jinak vytížíš PC, tak stoupne teplota a po vypnutí vyšší zátěže má zdroj stále vyšší teplotu a proto se ventilátor. Ač se tu již delší dobu prokousávám příspěvky,nemohu se dopátrat jaký ventilátor do 400w zdroje (120mm).


Má někdo radu nebo tam mohu dát jakýkoliv. Napájecí zdroje jsou hodnoceny na základě maximálního výkonu. Typické výkonové rozsahy pro domácí a kancelářské aplikace jsou v rozmezí od 300W do 500W (pro miniaturní a obzvláště staré počítače i pod 300W).

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Plynový kotel baxi návod

Plynové kotle immergas recenze