Elektrický sušák ručníků

Elektrický sušák ručníků

Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Díky koupelnovým sušákům a praktickým věšákům se budete utírat do suchého. Držáky na ručníky můžou být otočné, stojací nebo nástěnné. Jednodušší varianta jsou háčky na ručníky. Zvolte podle velikosti koupelny a počtu členů rodiny.


Nakupujte od prověřených e-shopů na FAVI. Tento chytrý sušák je konstruován tak, aby nesnižoval tepelný výkon Vašeho radiátoru (v případě uchycení na radiátor, nebo koupelnový žebřík). Je vhodný i do těch nejmenších koupelen, protože jde sklopit tak, aby zabral jen minimum místa.


Po vysušení prádla, ručníku či utěrky je možné sušák zcela sklopit. Jeho užitné vlastnosti vyniknou zejména v době mimo topné sezóny. Konstrukce sušáku umožňuje jeho stálé zapojení do sítě.


Zahřátí na užitnou teplotu trvá cca minut. Povrchová provozní teplota je cca. Elektrický stojanový sušák je praktický pomocník na sušení ručníků a utěrek, s úsporným provozem a konstrukcí, která umožňuje stálé připojení k elektrické síti s přívodní šňůrou v délce m. Vaše boty budou hned vysušeny a zůstanou svěží. Tento výrobek slouží jako vhodný doplněk do koupelny. Elektrický koupelnový sušák ručníků S60K je určen do koupelen umýváren, sprch a podobných prostorů k odkládání a dosoušení vlhkých ručníků a osušek.


Provozní povrchová teplota je dosažena během - minut po připojení k síti. Sušák Ručníků elektrický v bílé barvě. Rozměr radiátoru 55x3cm. Dodáváno s vidlicí do zásuvky. Dá se používat i jako elektrický sušák na prádlo.


Elektrický sušák ručníků

Vhodný do koupelny, ložnice a do dalších místností, kde najde uplatnění. Podle potřeby ho lze zavěsit na stěnu nebo nechat. Elektrický topný žebřík neslouží jen jako koupelnový radiátor, je vhodný jako praktický sušák ručníků.


Další možností, jak si pořídit zajímavý designový topný žebřík do koupelny, je vybrat vhodný topný žebřík primárně určený pro teplovodní vytápění a dodatečně ho osadit topnou tyčí. Budeme se těšit na Vaši návštěvu. Skryté napojení ze zadní strany pomocí… DETAIL. Elektrický sušák Kares je doplněn o designové háčky, pro snadné zavěšení ručníků. IG S-dry Žebřinový elektrický sušák na ručníky v originálním a kompaktním provedení, zabírající minimální prostor a nabízející maximální výkon.


Detailní popis produktu. KARES elektrický sušák , chrom. Upozornění: povrchová úprava je barva chrom , nikoliv chromovaný povrch. Termín dodání je - dnů od.


Efektivní elektrický sušák ručníků s nízkou spotřebou energie je vyrobený z leštěné nerezi. Ramena radiátorů lze otočit o 180°, které umožnují snadné zavěšení ručníků. Uvnitř topného tělesa je umístěn. Využití sušáku je hlavně v době mimo topnou sezónu, kdy zahřátí trvá cca 15.


Elektrický sušák ručníků

Kč ELZOR elektrický sušák ručníků 500x470mm, 50W, bílá mat EB5Skladem. Elektrické otopné těleso určené k nahřívání a sušení ručníků , které oceníte především v zimním období. Elektrické sušáky Venus a Fenix jsou velmi praktické a flexibilní vyrobené z leštěné nerezové oceli.


Elegantní nerezový sušák s připojením do zásuvky. Zvlášť vhodný na zimu, ale využijete ho po celý rok protože se dá používat i jako běžný sušák bez zapojení do elektřiny. Vhodné pro měnší koupelny i kuchyně, kde prostory nedovolují.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Plynový kotel baxi návod

Plynové kotle immergas recenze