Topný panel

Free Shipping Available. Díky rovnoměrnému vytápění a dlouhým tepelným vlnám ušetříte minimálně na vytápění. Skleněný topný panel opatřený kvalitním plnobarevným digitálním potiskem - topný obraz. Potisk panelů ECOSUN GS je prováděn vysoce kvalitním tiskem keramickou barvou přímo na vnitřní povrch skleněné čelní desky z tvrzeného skla o síle mm.


Ecosun GS s foto potiskem je vybaven tepelnou izolací zadní stěny panelu a. Až bude Váš účet aktivován, budete o tom informován(a) administrátorem obchodu prostřednictvím Vašeho e-mailu. V případě jakýchkoliv dotazů ohledně fungování tohoto e-shopu, kontaktujte administrátora obchodu. Infra topné panely vydávají příjemné teplo stejného charakteru jako Slunce s podobnou vlnovou délkou. Každý panel má pojistku proti přehřátí Maximální povrchová teplota panelu nepřesáhne 65°C. Nemusíte se bát úrazů ani vyhoření, havarijní pojistka v případě přehřátí zařízení okamžitě vypne.


Panely vydávají sálavé. Tiché a komfortní topení s okamžitým tepelným účinkem. Mica topení je technologie, která vytváří tepelné vlnění simulující sluneční.


Topný panel

Skleněný Infra topný panel v zrcadlovém provedení o rozměru 70xcm. Hmotnost panelu je kg. Elektrické topné panely můžete ovládat nejen integrovaným či externím termostatem, ale v nabídce máme i bezdrátový termostat, který lze umístit na libovolné místo bytě či domě. Díky výhodnému rozměru 900x3mm se tento panel vejde i do špatně dostupných míst.


Topný panel z řady PRIMO s nízkým výkonem a doporučeným umístěním na stěnu. Výběr z několika druhů topných panelů. Doporučené umístění tohoto panelu je na stěnu. Keramické infrapanely do koupelny.


Topný panel

Tento panel doporučujeme pro menší místnosti jako jsou chodby, technické místnosti, nebo v kombinaci s více panely podo. HTB Elektrický topný panel s akumulací. HTBD Elektrický topný panel s akumulací.


HTBE Elektrický topný panel s akumulac. Dekorativní topné panely řady TERMOFOL TF-C jsou vybaveny programovatelným termostatem. Ohřívač nevyžaduje další ovládací prvky a dětskou pojistku. V režimu regulace teploty vzduchu (5-35°C) je teplota topného panelu řízena vzhledem k teplotě vzduchu.


Vhodnou kombinací více těles vytopíte také haly a moderní rozměrné prostory typu „open concept“. Sálavé topné panely, které jsou vybaveny vestavěným termostatem, přívodním kabelem a topným elementem. Topné panely Termofol jsou především určené pro instalaci na stěnu či stropu. Sálavé infratopení Vám rádi vyhotovíme i jako topný obraz s potiskem na přání dle Vámi zvoleného motivu nebo fotografie. Poté se stane hodnotným doplňkem Vašeho interiéru (v tomto případě je na místě instalace na stěnu).


Infrapanely se zahřejí elektrickou energií na dostatečně vysokou teplotu, která se pohybuje okolo 100°C a ohřívají okolní předměty infračervenými paprsky. Galerie produktů FIRST Heating Systems s. Infračervené topné panely společnosti FIRST Heating Systems, s. Skleněné infrapanely a sálavé topné systémy vyrobeno v Příbrami. Navíc infračervený topný panel prohřívá zdi a tím zabraňuje vzniku plísní které se nám tam z vlhka občas vyrojí. Jestli se tvoří plísně, tak je právě potřeba zlepšit proudění vzduchu, aby se vlhkost nedostávala do rosného bodu.


Topný panel

Prodej sálavých topných panelů od firmy Fénix. Sálavé teplo neohřívá vzduch, ale přímo předměty na které dopadá - stěny, podlaha, nábytek, lidské tělo. Stropní panely ECOSUN využívají principu sálavého vytápění (tzv. infračervené vytápění). Jedinečná povrchová úprava a rovnoměrné rozložení teplot na povrchu panelu zajišťují předání maximálního podílu tepelné energie právě formou sálání, naopak konvekční složka je potlačena na minimum.


Sálavý topný panel se zvýšeným krytím IP pro průmysl a zemědělství.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Plynový kotel baxi návod

Plynové kotle immergas recenze