Test chladících kapalin

Dokud nemáte chladicí systém netěsný a nedoléváte vodu, můžete se na původní hodnotu spolehnout. Odsávání mlhovin z chladících kapalin a řezných olej ů. A to bez ohledu na kvalitu úklidu t ěchto prostor. This video is unavailable.


Pokus týmu ZŠ Vrchní.

Na trhu dnes existuje celá řada chladících kapalin. Dokonce je dnes na benzínových stanicích nabídnuto takzvané „ready to use” řešení - tedy již naředěná nemrznoucí směs. Její výběr se nedoporučuje podceňovat. Mnohem lepší než na benzínové pumpě je si chladící kapalinu pořídit v prodejnách s produkty pro.


A nyní tu máme test nemrznoucích kapalin do chladičů z téže dílny. Pravděpodobně s dobře stanovenými výsledky, s o to však více zavádějícím výkladem, uváděným snahou vyvolat kauzu a. Test obsahuje otázek, na jeho vypracování je Eas minut.

V každé testové nabídce je právë jedna správná odpovëd. Každá otázka je pFi správném zodpovëzení hodnocena jedním bodem. Pfi zkoušení na poëítaëi je povolen návrat k pFedcházejícím otázkám. Připravujte rodinnou oslavu či divokou párty pro přátele?


Určitě se vám bude chodit tento chladící pivní výčep. Na vychlazení nepotřebujete ani připojení do elektřiny, a proto se z něj stává šikovný pomocník nejen do domu či zahradního altánku. SAE, nafty, ethanolu, lehkého topného oleje, brzdové kapaliny, petroleje, chladicích kapalin , nemrznoucích kapalin do ostřikovačů, vody do 80°C atd. Klademe důraz na kvalitu, osobní kontakt a silný, dlouhodobý vztah s našimi zákazníky. Disponujeme vlastní vývojovou a výrobní laboratoří.


Kromě České republiky působíme na trzích v Německu, Slovensku. Rusku,Austrálii,České republice,Indii,Koreji a Tchaj-wanu. Naše firma provádí montáže, dodávky, servis a údržbu u chladících zařízení pro průmysl, gastronomii a prodejny.


Specializujeme se na dodávky vestavěných chladících , mrazících a klimatizovaných boxů na klíč. Vše speciálně pro daného zákazníka dle jeho přání. Více informací naleznete na našich strán.


Test chladicích kapalin G12: Musí víc než nemrznout Naši předci museli v zimě po jízdě vypustit vodu z vozu, aby jim v mraze neroztrhla motor.

Dnes máme v autě spolehlivé nemrznoucí kapaliny obvykle po celý rok. Test prováděl redaktor přes optický refraktometr, takže výsledky jsou více méně „orientační“. V testu dopadly dobře kapaliny s bodem tuhnutí -20°C (první a druhé místo).


Naopak čím vyšší bod tuhnutí, tím vyšší odchylka od deklarované hodnoty – to vypovídá o špatné kalibraci měřícího zařízení. Takže doporučuji, nenechat se zblbnout. Myslím, že hodně z vás by to mohlo zajímat.


Nebyl sem si jistý kam přesně s tím tak to dávám do návodů kam se to určitě hodí nejvíc. Jak odhalil náš test , velmi častým trikem šejdířů je nabarvit cokoliv načerveno, neboť právě tak automechanici poznávají kapalinu vhodnou pro moderní auta. K ČLÁNKU „TÉMA – TEST CHLADICÍCH KAPALIN “ V TÝDENÍKU SVĚT MOTORŮ V časopise Svět motorů v č. V úvodu článku se autor zabývá obvyklým složením chladicích kapalin. Samotný test chladících kapalin by měl být primárně zaměřen na nemrznoucí vlastnosti a na antikorozní testy na vybrané kovy. Tyto testy (na rozdíl od provedených testů v časopisu) opravdu norma VW vyžaduje a přesně definuje i jejich metodiku měření.


Muj skromny zaver je, ze bych temto méně znamym vyrobcum chladicich kapalin moc neveril. To, ze ma něco udajne specifikaci chladici kapalina pro korejske a japonske vozy ještě neznamena zadnou vyhru. Urcite nebudu také kupovat výrobky Starline - Auto Kelly,Carlson,Cinol, atd. Z technického hlediska: PH1DgKje bezucpávkové jednoválcové samonasávací dávkovací zařízení pro přesné dávkování kapalin.


Přesnost: Provedli jsme laboratorní test plničky PH1DG15. Výsledky byly pozoruhodné.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod