Dřevěné brikety jižní čechy

Jsme významným tradičním jihočeským výrobcem ekopaliv z biomasy. Jako jediní v České republice se zaměřujeme mj. Brikety firmy Jihobrik jsou výjimečné minimálním obsahem vody: pouze a minimálním zbytkem popela pouze který se dá dále. Dřevěné brikety jako moderní a ekologické palivo používá v posledních letech stále více domácností. Prvotním důvodem vzrůstající obliby dřevěných briket je skutečnost, že moderní technologie garantují efektivní spalování, odpovídající přísným ekologickým normám a současně umožňuje vysoký uživatelský komfort.


DŘEVĚNÉ BRIKETY Zatopit nemusí být dřina! Zapomeňte na lopotu se sekyrkou v ruce a ušetřete si práci. Proč zvolit právě dřevěné brikety ? Mají hned několik předností, které se vám budou líbit.


Nemáte-li čas a chuť shánět a štípat dříví, jsou pro vás dřevěné brikety správnou volbou. Jedna užitečná rada nakonec: nejlevnější dřevěné brikety pořídíte mimo topnou sezónu. Chcete-li snadno ušetřit za topení, tak si naplánujte koupi paliva na topení na květen – červenec, kdy se dají pořídit dřevěné brikety levně - nejvýhodněji. Jsme specialisté na prodej prvotřídních briket a pelet. Objednané zboží doručíme přímo k Vám Zdarma.


Vysoce výhřevné brikety z čistého buku. K celodennímu intenzivnímu topení a roztápění. Současně mají dřevěné peletky tzv.


Pokut tedy používáte dřevěné peletky na topení, můžete si být jistí, že se chováte k přírodě šetrně. Jsou to především dřevěné brikety a pelety, kůrové brikety , energetická štěpka, palivové krbové dříví, podpalovací třísky, grilovací brikety a grilovací dřevěné uhlí. Palivové dřevo představuje již dlouhé roky tradiční zdroj tepelné energie, a to nejen pro domácnosti. Přestože existují i jiné možnosti tepelného zdroje jako elektřina, plyn či uhlí, navrací se lidé v poslední době zpět ke dřevu. V té době se jednalo především o prodej kvalitních dřevních pelet, kterých byl nedostatek.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Jejich přednosti tím ale nekončí, mají též mnoho možností využití.


Hodí se jako topivo do krbů, kotlů nebo do krbových kamen. Díky kvalitnímu slisování mohou nabídnout vysokou výhřevnost. Prodej palivových pelet a briket v Jihočeském kraji a okolí. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba EKOPALIVO BOHEMIA, s. Uhelné sklady Písek, BAUHAUS,. V naší nabídce naleznete palivové dřevo, krbové dřevo, dřevěné brikety a další produkty.


Dřevo sami zpracováváme i prodáváme. Kromě vlastních produktů nabízíme o služby spojené se správou lesa a lesohospodářstvím. Test tří druhů dřevěných biket.


This feature is not available right now. Please try again later.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Plynový kotel baxi návod

Plynové kotle immergas recenze