Termostatická hlavice digitální

Termostatická hlavice digitální

Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Programovatelná termostatická hlavice reguluje radiátor dle nastavené teploty případně podle individuálně. Komu jsou digitální (programovatelné) termostatické hlavice určeny?


Termostatická hlavice digitální

Všem, kteří topí teplovodními radiátory a chtějí VÝRAZNĚ snížit své účty za topení ! Podmínkou je, aby Váš radiátor měl termostatický ventil. Termostatická hlavice slouží k regulaci průtoku kapaliny radiátorového ventilu a tím celkové teploty v radiátoru. I z tohoto důvodu se používá také název termoregulační hlavice.


Dělíme je nejčastěji podle konstrukce na manuální a elektronické - digitální termostatické hlavice. Vybraná termostatická hlavice má v sobě vestavěné čidlo s kapalinou pro snímání aktuální teploty. Lze ji nainstalovat vodorovně i svisle. Vyrábí se v bílé barvě, tudíž bude ladit s topením.


Design je moderní, velice líbivý a zároveň ne příliš výrazný. Největším záporem výrobku je použitý materiál. V tomto videu můžete zhlédnout 2. Podrobně se podíváme na možnosti nastavení hlavice a také si ukážeme.


Bydlíte v bytě a už se vám nechce každé ráno vstávat do zimy? Máte radiátory s termostatickými ventily a centrální zásobování teplem? Digitální termostatická hlavice teplo ráno zařídí za vás. Oceníte to, když máte děti a ty vstávají dříve než vy. Profi digitální termostatická hlavice s podsvíceným displejem, dětskou pojistkou, možností externího čidla a externího napájení.


Termostatická hlavice digitální

Nejmenší a velice tichá hlavice pro radiátory s novým designem a přehledným podsvíceným displejem a kovovou maticí. Termostatické hlavice mohou být manuální – ty umožňují nastavení jedné úrovně teploty prostoru a jsou nejčastěji používané. Dále můžete použít hlavice elektronické, které umožňují nastavení více teplotních hladin a také umožňují nastavení časových programů. Tento typ termostatických hlavic funguje stejně jako klasické termostaty. Výhodou je jednoduchá montáž na ventil topného tělesa.


Hlavice se liší například tím, jaký program na lze. Bezdrátová termostatická hlavice Eurotronic Spirit Z-Wave Plus. Radiátorové termostatické hlavice řady Spirit jsou vybaveny displejem s barevným LED osvětlením a mimořádně velkým ukazatelem teploty. Ovládání probíhá intuitivně.


Termostatická hlavice digitální

Co je to termostatická hlavice a jak funguje? Poznáte ho snadno - po sejmutí hlavice je vidět váleček, jenž se podle teploty okolí buď vysouvá, nebo zasouvá do těla ventilu. Popis: Nová digitální termostatická hlavice pro automatickou regulaci topných těles.


Využívá plynulé regulace a další funkce. Na rozdíl od jednodušší mechanické hlavice obsahuje elektroniku, která se plně stará o provoz a regulaci radiátoru. Umožňuje nastavit průběh vytápění (teplotu) v čase.


Podíváme se, co obsahuje balení, ukážeme si postup inst. Rozpozná otevřené okno a má dětskou pojistku.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Plynový kotel baxi návod

Plynové kotle immergas recenze