Krbove vlozky bef

Krby, krbové vložky, krbové kachle. História liatinových krbov siaha hlboko do 19. Od tej doby prešla vývojom, na jeho konci sú dnes krby a krbová kachle v širokej ponuke designov, výkonov a technických parametrov. Liatinové a oceľové krbové vložky BeF - TOP krby v SR.


Javascript není prohlížečem podporován nebo je vypnutý.

Pro zobrazení stránky tak, jak byla zamýšlena, použijte prohlížeč s podporou JavaScript. Prevedenie krbu spojuje tradíciu liatinových kotlov a moderné prevedenie teplovzdušných krbov. BeF Therm Passive Nová řada pasivních krbových vložek jak v klasickém, tak rohovém provedení.


Je to řada určená pro pasivní a nízkoenergetické domy , u kterých se provádí Blower Door test , což je test vzduchotěsnosti objektu. Krbové vložky představují určitou důležitost ve světě vytápění. Zde naleznete různé druhy krbových vložek - od teplovzdušných vložek po vložky plynové, které si ještě specializovaně můžete vybrat podle průměru, výkonu nebo materiálu. Určitě si u nás vyberete to své!


Zveme vás také k návštěvě našeho showroomu v Praze kde se o výběru můžete poradit s naším odborníkem.

Neváhejte nahlédnout - těšíme se na Vás. BeF Aquatic WH 5Menovitý tepelný výkon: kW: Tepelný výkon do vody: kW: Účinnosť: BeF Aquatic WH 5E Menovitý tepelný výkon:. BEF HOME je tradičný český výrobca krbových vložiek a kachlí. Dlhoročné skúsenosti s výrobou vložiek posunuli spoločnosť BEF Home na úroveň serioznych európskych výrobcov. Svedčí o tom aj predaj vo viacerých europskych krajinách.


Vložka s vnútorným rohom je možno nie tak často zabudovávaná, ale je to unikát. Exkluzívna rada priehľadových krbových vložek BeF Double Feel šetrí náklady na teplo, sú ekologické a poskytujú dvojitý pôžitek z pozorovania živého ohňa. Táto prepracovaná rada má optimalizovaný výkon pre nízkoenergetické domy.


Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Hodnocení produktu:. W, plech, 1kg, 1mm.


Vďaka nízkemu výkonu sa teplovzdušné krbové vložky FIRE WOLF stávajú vhodným irešením pre nízkoenergetické domy. Táto rada sa vyznačuje unikátnym pomerom malého výkonu a veľkého presklenia. Ucelený výber všetkých typov krbových vložiek od modelov najlacnejších až po krby najvyššej kvality.

Za tu dobu se podařilo výrobu krbových vložek automatizovat, díky čemuž se nabízejí za příznivé ceny. Díky vysoké účinnosti a kvalitě jsou krbové vložky úspěšné i na nejnáročnějších světových trzích. Teplovzdušné a teplovodní krbové vložky i kamna BeF Home překonávají nejpřísnější požadavky. Vďaka krbovej vložke si doma môžete dopriať vlastné krb bez nákladných stavebných úprav.


Hlavní funkční částí celého krbu jsou krbové vložk y. Pokud kladete důraz na životnost krbu, je lépe zvolit krbovou vložku, kterou obezdíte a tím jí zajistíte lepší podmínky pro uchování v dobrém stavu, než jaké by měla v případě, že bude součástí samostatně stojících krbových kamen. Nabízíme krbová kamna a krbové vložky vysoké kvality. Dále u nás naleznete kamnová dvířka, krycí rámy, neviditelná revizní dvířka a další potřeby pro kamna a krby.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod