Krbová obestavba svépomocí

Krbová obestavba svépomocí

Tak jsem projel celý internet, pročetl, jak na obestavbu vložky a poté nakoupil materiál a pustil se do toho. Jak si doma jednoduše a rychle obestavět krbovou vložku. No a veliká spokojenost, krbová vložka s obestavbou funguje, jak jsem si představoval. I při plném výkonu a 2-hod topení, jde z kamen ostré teplo jen dvířky, ale to nijak místnost nepřetopí a obestavba začne tak po min příjemně sálat, max. Příjemně teplá je cca tak ještě hdin od vyhasnutí.


Výsledkem může být minimalistická obestavba s mramorovou krbovou římsou nebo také rozsáhlé moderní barevné dílo. Krbová obestavba může zahrnovat prostor pro uložení dřeva, poličky pro dekorativní předměty nebo pouze designový rámeček kolem krbové vložky, to záleží pouze na vás, možností je nepočítaně. Naše krbová vložka měla svůj podstavec, takže tento problém jsem naštěstí řešit nemusel.


Dle rozkreslení můžeme nyní začít zdít. Obestavba krbové vložky svépomocí. Jediné, co kazilo náladu, byla skutečnost, že krbová vložka nebyla obezděná a stále se tak jednalo o první zatopení na staveništi a hromadě nepořádku.


Při topení ve vložce jsem zjistil, že téměř veškerý výkon vložky je směřován do vody, a proto bylo možné i po dlouhém topení si na vložku z boku sáhnout a držet na ní ruku. Proč vlastně potřebuje krbová vložka obestavbu? Protože díky ní vydrží mnohem déle, než když je součástí samostatně stojících krbových kamen. Nebojte se, že by se vámi vybraná krbová vložka a obestavba nedaly kombinovat.


Naše obezdívky jsou vhodné k vložkám mnoha různých výrobců. Krbová vložka je napojena na komín pomocí kouřovodu. Stěny a strop krbu společně vytvářejí okolo krbové vložky tzv. Prostor mezi stropem krbové komory a stropem místnosti se nazývá izolační komora. Celá stavba se potom často označuje jako obestavba krbu.


Velké množství krbových komponentů různých stylů a tvarů převážně z pískovce, mramoru, dřeva a keramiky. Krbová stavebnice je ideálním řešením i pro náročného zákazníka za velmi příznivou cenu. Jednoduchá montáž krbové stavebnice dle přiloženého návodu zaručí stavbu krbu svépomocí. Tato obestavba vám ozdobí domov a dodá mu nádech luxusu a originality.


Pořídili jste si do obýváku krásnou novou krbovou vložku a už se nemůžete dočkat, až se poprvé zahledíte do plápolajícího ohýnku, neb. Dodejte svému domu šmrnc! K dotáhnutí krbu k dokonalosti vám dopomůže dřevěná krbová římsa! Tyto římsy nabízíme v provedení dubu a olše.


Díky kvalitnímu frézování a lepení dřeva je zabráněno jakýmkoliv prasklinám. Kominictví, komíny, krbová kamna. Zde vidíte přisávání vzduchu pro hoření z exteriéru.


Rizika stavby krbu svépomocí. Stavba krbu svépomocí není bez rizika. Při špatném výběru krbové vložky dochází k přehřívání nebo nevyhřívání interiéru – což snižuje pohodlí a zvyšuje náklady na vytápění.


Při neodborné instalaci se často volí nekvalitní i zdraví ohrožující materiály a pokud se jedná o. Rádi byste pořídili krbovou vložku, ale chtěli byste ji sami obestavět? Rádi Vám poradíme, jak zhotovit obestavbu svépomocí tak, aby byla funkční, bezpečná, splňovala veškeré normy a bez problému prošla revizí. Máte-li krbovou vložku, pak je krbová obestavba něco pro Vás. Ať už si na pomoc přivoláte zkušeného krbaře či se rozhodnete postavit to sami, máme zde vše, co budete potřebovat. Návody, materiály a přátelské rady pro všechny z Vás, kteří se rozhodli postavit si krby svépomocí.


Nabízíme nejrůznější druhy materiálů a nápadů, které by Vám mohly pomoci. Při obestavbě svépomocí jsou často chybně používány materiály, které se používají na stavbu běžných zdí. Díky širokému portfoliu produktů (teplovzdušné, akumulační, kamnové teplovodní krbové vložky) vyhoví potřebám standardních i nízkoenergetických domů.


CZ - specializovaný obchod. Vyřizování objednávek, dotazů a doručování zboží funguje bez omezení! Zboží za výhodné akční ceny, velký výběr, odborné poradenství, zkušenosti více než let, vlastní sklad a vzorkovna.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Plynový kotel baxi návod

Plynové kotle immergas recenze