Brikety pini kay

Brikety jsou charakteristické tmavě hnědou barvou, osmihranným tvarem se středovým otvorem pro lepší prohořívání a extrémním slisováním. Materijali:slama,meko drvo,tvrdo drvo. Verdo Pini - Kay Hardwood Oak Briquettes provide high heat output, a long burn time of approximately 2hrs, contain low levels of ash and are a cleaner easier to use product to warm your home than traditional logs.


They have the maximum burning time and produce the maximum useful heat. Pini kay Fireplace Briquette burns slowly, which gives off more heat, thus saves money. The unique technology of producing this briquette enables aesthetic combustion.

Použití: Vhodné zejména ke žhnutí při grilování. Jsou oblíbené také pro udržení stabilní pokojové teploty v krbech a kachlových kamnech. Pini Kay brikety s dierou zas vytvárajú vzduchový kanálik, ktorý podnecuje horenie a tým v ohnisku môžete dosiahnuť veľmi vysoké teploty v krátkom čase.


Palivové drevené pelety Asú ekologickým palivom, ktoré sú veľmi vhodné na vykurovanie domácností. Nemiešané bukové brikety. Patria medzi najkvalitnejšie brikety na trhu. PONÚKAME PALETOVÝ AJ KAMIÓNOVÝ ODBER HĽADÁTE DODÁVATEĽA?


Slevy při odběru nad 10ks palet najednou.

Pro obchodníky a velkoodběry seper ceny a doprava ZDARMA ! Our RUF and Pini Kay briquettes are biofuel made from the premium wood sawdust for fireplaces, stoves and boilers. This is a quality type of heating that will help to reduce the costs during the cold seasons. Dřevěné brikety Pini kay. Použít se dají i pro grilování. Jsou charakteristické svou tmavou až černou barvou, osmihranným tvarem, velkým slisováním a vysokou výhřevností.


Při výrobě se používají šnekové lisy - výborné slisování. Brikety PINI KAY - Brikety hranateho tvaru z tvrdého dřeva s dírou. Právě extrémní slisování v kombinaci s dřevní hmotou jsou nejlepší předpoklady pro vysokou výhřevnost a dlouhou dobu hoření těchto vysoce kvalitních briket. Rychle vytváří intenzivní teplo.


Při lisování dochází k zatavení povrchu brikety , která se tímto stává odolnější proti vzdušné vlhkosti. Jejich kompaktní rozměr je. PINI KAY brikety sú vyrábané z tvrdých drevín a pod extrémne vysokým tlakom, ale aj mäkkých drevín, práve toto spojenie je ich výhodou. PINI KAY pripomínajú drevené palice s dierou uprostre ktorá však plní najdôležitejšiu funkciu.


Prodám kvalitní dřevěné brikety vyrobené ze směsi borovice a dubu. Balení 10Kg na paletě 960kg 96ks. V porovnání s světlými.

Fierce burning, long-lasting , eco-friendly with an unmatched heat output. Ich tvar a hlavne diera v strede však dokáže zabezpečiť výhody, ktoré ponúkajú mäkké dreviny. Vykurovacie brikety Pini-Kay sú vrcholným dravcom sveta drevených brikiet. Vysoká výhrevnosť, dlhotrvajúce a ekologické šetrenie, ak hľadáte dokonalý briketový zážitok, brikety Pini-Kay Vám ho môžu zaručiť. BRIKETY PINI KAY - VALCE.


Najlepší pomer ceny a kvality na slovenskom trhu s bezplatným doručením až k Vám domov! Brikety jsou určeny pro topení ve všech typech kamen, sporáků, kotlů a krbů či krbových kamen. Jedno balení briket obsahuje ks briket o celkové váze kg, které jsou zataveny ve fólii.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod