Kamna saey

Krbová kamna Saey se lehce udržují a jsou jednoduchá na ovládání. Pokud byste si chtěli krbová kamna Saey prohlédnout na vlastní oči, neváhejte navštívit naši prodejnu. Zde vám krbová kamna rádi podrobně představíme a sdělíme vám veškeré potřebné informace. Váha 1kg Výkon 1kW Průměr odkouření 1mm Zadní napojení 5mm Horní napojení mm Délka polen 4mm Vytápěcí schopnost 2mcelolitinová kamna možnost spalování dřeva, nebo uhlí velké prosklení dv.


Po více než sto let poskytují kamna SAEY teplo a pohodu v domech. Byl to obrovský úspěch v Beneluxu během osmdesátých let. Kamna jsou nové, nepužité. Wregulační rozsah : - kWváha: 2- 2Kgprůměr odkouření : 1mmzadní napojení 7mm od podlahy ke středu kouřovoduhorní napojení 225.


CELOLITINOVÁ KRBOVÁ KAMNA SAEY. Výrobce poskytuje záruku 5- let na všechny litinové díly. Tento e-shop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto e-shopu s tím souhlasíte. Provádění výstavby komínů, rekonstrukce, vložkování, návrhy a čištění.


Kamna saey

Pokud nevěříte, pozorně si přečtěte následující texty a sami můžete začít zvažovat a porovnávat s jinými konkurenčními výrobky. Všechny vyráběná krbová kamna jsou konstrukčně řešená tak, aby Vám nabídla co největší a nejčistší pohled na oheň. Proto si u kamen SAEY můžete v klidu vychutnávat atmosféru příjemně plápolajícího ohně. Saey , krbové kachle Saey , kachľové piecky Saey. Dohodnite si vlastnú cenu.


Radi Vám poskytneme poradenstvo pri výbere tovaru, informácie ohľadne skladových zásob a okrem ďalších služieb aj možnosť dohodnúť si individuálnu cenu na tovary z nášho sortimentu. We look at the data, saey. The website server is using IP address 217. Website ping to the server is timed at 2ms.


Zboží dopravujeme rychle kamkoliv v ČR – včetně vaší chaty nebo chalupy. Their range is designed to compliment many a househol with modern and traditional style aesthetics being built into their free. Celolitinová belgická krbová kamna na dřevo i uhlí.


Belgická rodinná společnosti SAEY vyrábí krbová kamna už přes 1let. AKUMULACE Ohromná váha poctivé litiny (180kg) Vám zajistí, že krbová kamna po vyhasnutí velmi dlouho sálají, tedy předávají naakumulované teplo do prostoru Vašeho domova. Katalog krbových kamen SAEY ke stažení ZDE. Belgický výrobce Saey je zárukou příjemného tepla, dlouhé životnosti a vysoké účinnosti spalování. Fotogalerie krbových kamen Saey.


Kamna saey

Vybrané typy lze zakoupit s násypkou na uhlí, kamna tak vydrží hořet i více hodin. Tato kamna mají i bimetalovou regulaci přisávaného vzduchu proti přetopení kamen. Násypka lze z kamen pohodlně vyndat bez použití nářadí, a kamna jsou připravena na topení dřevem. Nabízím starožitná litinová kamna Jotul. Jsou stará asi sto let,ale plně funkční.


Palivo-dřevo, uhelné brikety a uhlí. Výška 154cm, obvod od spodu 124cm, 84cm, 64cm. Nová povrchvá úprava - patina, nové sklo místo slídy a nová těsnící šnůra. Saey zaručuje dodávku dílů na dobu 10-ti let po poslední produkci. ZÁRUKA: Na Váš výrobek je od společnosti SAEY poskytnuta záruka na dobu pěti let na jakoukoliv výrobní vadu od data nákupu za předpokladu, že se používá dle uživatelského návodu k použití.


Pokladní lístek nebo účtenka vyznačující datum nákupu.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod