Gamat 471 cena

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Není třeba nic bourat,stačí jen kamna přehodit,všechno pasuje. Dobrý výkon kamen a cena je k tomu přiměřená. Popis modelu Gamat 471. Topidlo odolává teplotám pod bodem mrazu a nevyžaduje připojení k elektrické energii.


Odtah řešen systémem dvěma trubkami nad sebou. W s odťahom spalín cez stenu sú vybavené mechanickou reguláciou teploty - termostatom a piezozapaľovačom, ktorým sa zapaľuje večný plamienok. Karma Gamat 4od 45€ - Heureka. Určeno pro zdi do tloušťky cm.


Kompletní sestava výdechové části o. Výhodou topidel GAMAT je identické provedení přívodu plynu a odtahového systému, takže při výměně starých topidel Gamat za novou řadu topidel GAMAT není nutné provádět žádné. Prodloužení výdechu – V případě zateplování fasády je možné dokoupit prodloužení na výdech o délce cm. Doprava po ČR zdarma Zajímavá cena Nikde levněji Ilustrační obrázek. Topidla řady Gamat navazují na starší typy topidel Gamat prodávaných v Čechách před a více lety.


Gamat 471 cena

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Prodám málo používané kompletní plynove topidla na ZP 2kusy gamat 471.


GAMAT 4najdete a porovnáte na Srovnanicen. Je to rovnocenna náhrada za starší německé gamat 461. Nerezový hořák, Smaltovana komora,teplotni termostat , piezoelectricke zapalování , věčný plamínek pojistka plamene. Spotrebič musí byť inštalovaný v súlade s návodom na obsluhu vydaným výrobcom tohto spotrebiča.


Uvedenie do prevádzky musí vykonať osoba, vlastniaca príslušné privilégiá. Ideální do prostorů o objemu do 90m3. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Plynové gamatky a vykurovacie telesá Karma.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Odkazy na odborné recenzie. Kachle odolávajú teplotám pod bodom mrazu a nevyžadujú pripojenie k elektrickej energii. Odťah je riešený systémom. Produktdatenblatt RGA 50- 4pdf 6. Energielabel RGA 50- 4pdf 874.


Gamat 471 cena

Maßzeichnung RGA 50- 4Gamat pdf 76. Bedienungsanleitung RGA 50. Technický list na stiahnutie. Ve výbavě mechanická regulace teploty - termostat a piezozapalovač, kterým se zapaluje věčný plamínek. Kachle jsou odolné vůči teplotám pod bodem mrazu a není potřebné připojení k elektrické energii.


Odtah je řešen systémem trubky nad sebou.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod