Krbová vložka hoxter

Krbová vložka hoxter

Nabízíme krbová kamna a krbové vložky vysoké kvality. Dále u nás naleznete kamnová dvířka, krycí rámy, neviditelná revizní dvířka a další potřeby pro kamna a krby. Akumulační a teplovzdušné krby jsou dnes nejžádanějším. Teplovodní krbové vložky nabízejí jedinečnou atmosféru. Hoxter krbová vložka Hoxter.


Z důvodu pasivního domu, který má tepelnou ztrátu při -15st. Krbové vložky HOXTER si rozumejú s obidvoma týmito technológiami. Bezchybne fungujú v uzavretých stavbách akumulačných pecí s dodatočnou akumulačnou masou. Stavíme teplovzdušné krby, teplovodní krby a krbová kamna, přesně podle přání zákazníků.


Vašim cílem je krbová vložka ve Vašem baráčku? Vlastníte rodinný domek a moc rádi byste v něm měli doslova „teplo rodinného krbu“? Důležitá je především úspora financí a vysoká efektivnost.


Krbová vložka hoxter

Docílíte jí topením dřevem. U teplovzdušných krbů se nabízí možnost rozvádění teplého vzduchu do okolních místností. HOXTER HAKA jsou kvalitní krbové vložky, které jsou dodávány do více než zemí, nejen v Evropě. Servisní požadavky se vyřizují v průběhu několika dní.


Filozofií je autenticita. Bezchybně fungují v uzavřených stavbách akumulačních krbů s přídavnou akumulační masou. Jsou rovněž uzpůsobeny pro provoz v teplovzdušných krbech, kde nabízejí možnost rozvodu teplého vzduchu do jiných místností. Tato krbová vložka je vhodná pro stavbu akumulačních, sálavých i teplovzdušných krbů. Bezroštové spalování umožňuje úplné dohoření paliva a zvyšuje účinnost hoření.


Krbová vložka hoxter

Jejím specifikem je, že disponuje otvíráním dvířek směrem nahoru (horní zdvih, nebo-li systém elevator). Kvalitní krbová vložka od značkového výrobce Romotop, která vyniká svým designem, vysokou kvalitou zpracování a inovativním řešením procesu spalování dřeva. Tato vložka není určena k internetovému prodeji. V případě zájmu nás prosím kontaktujte.


Ponúkame vám dizajn, projekt a realizáciu krbov, pecí, komínov a mnoho ďalšieho – navštívte naše krbové štúdio v Bratislave a nechajte si vytvoriť cenovú ponuku na mieru. Vyberte si krbové štúdio na ktoré sa viete spoľahnúť. Krbová vložka s topeništěm vyloženým žárobetonem. Vzhledem k technické náročnosti důrazně doporučujeme instalovat produkt spolu s obestavbou naší firmou, která se specializuje na stavbu. Po dlouhé době jsme stavěli kachlový krb.


Tento krb má dřevěnou lavici s vyhřívaným opíráním. Nechybí vyměník na ohřev vody, nika na dřevo a termoregulace ne. Romotop Dynamic - skvělá krbová vložka se zadním přikládáním. Toužíte po útulném teple a nezaměnitelné pohodové atmosféře, kterou navozuje pohled do krbu, ale zároveň máte obavy, že si přiděláte práci s. Varianta krbové vložky s dvojitým prosklením, které zlepšuje izolační vlastnosti dvířek a redukuje množství předaného tepla do místnosti. Při použití této krbové vložky získáte nižší nominální výkon.


Vložka má regulaci přiváděného vzduchu do ohniště.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Plynový kotel baxi návod

Plynové kotle immergas recenze