Kamna nordby

Kamna nordby

Krbová kamna Nordby zaberou stejný prostor, jako třeba skříňka s televizí. Nemusíte se bát ani jejich zapojení, odstup tělesa od stěny stačí pouhých cm. Navíc si můžete vybrat mezi zadním a vrchním napojením kouřovodu.


Kamna nordby

Z boku mají krbová kamna Nordby ovladač systému Easy Control. Hoření díky němu můžete ovládat pouze jedním regulátorem. Pouze jedním regulátorem ovládáte externí přívod vzduchu stejně.


Krby, kamna , kotle na peletky i na dřevo. Montáž, prodej i pozáruční servis. Moderní štíhlá kamna Haas Sohn rukov NORDBY. Obklad kámen Woodstone Prestige nebo Specktein Antik. Externí přívod vzduchu.


Pro všechny, kdo mají doma málo místa. Peletová kamna s výměníkem. Ohřevu vzduchu v místnosti je dosaženo převážně konvekčním teplem, částečně i teplem sálavým. Jsou vyrobené z černě lakované oceli s obložením z přírodního kamene. Kamna pro chvíle klidu a pohody.


Odkládací box na dřevo doplňuje krbová kamna Nordby S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Regulovatelný výkon 2-kW. Boční polička box na dřevo ke kamnům Haas Sohn Nordby.


Kamna nordby

Zvláštní příslušenství krbová kamna Nordby. Napojení do komínu je horní a zadní o průměru 1mm. Ovládání všech tří přívodů vzduchu je. Kvalitní krbová kamna dokáží spolehlivě a velice rychle vyhřát vytápěnou místnost, navíc dokáží být i zajímavým prvkem v interiéru. Některé modely kamen lze navíc napojit na otopný systém a vy tak s nimi můžete vytápět prakticky celou domácnost.


Díky velice levnému provozu dokáží krbová kamna ušetřit každý rok až tisíce korun na vytápění, což se na. Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH. Filozofií společnosti je vyrábět kvalitní výrobky za příznivou cenu a především spokojenost zákazníků. Vytopí prostor o objemu 55–1m 3. V nabídce máme krbová kamna s výměníkem nebo klasická krbová kamna bez výměníku.


Nová krbová kamna v moderním elegantním designu mají úsporné a ekologické tzv. Jedná se o dvouplášťová ocelová kamna , ohniště je vyloženo nehořlavým materiálem, takže se oheň nedostane na korpus kamen, rošt je litinový. Vývod je možno zvolit horní nebo zadní. Přístup pracovníku internetového online obchodu mojekamna. Věřím, že již brzy budeme mít více příležitostí k další vzájemné spolupráci.


Ve výbavě kamen NORDBY najdete např. ROMOTOP krbová kamna VIGO - barva keramiky cotto světlá mat č. V naší nabídce naleznete veškerý potřebný materiál pro stavbu krbu včetně komponentů pro rozvod teplého vzduchu do celého domu. Dále si můžete vybrat krbová kamna , krb na biolíh či zahradní krb.


Kamna nordby

Nabízíme produkty všech renomovaných výrobců z České rebubliky i ze zahraničí.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Plynový kotel baxi návod

Plynové kotle immergas recenze