Kachlová kamna hein

FILIGRÁN R- typová kamna. Volně stojící kachlová kamna s částečným předáváním tepelné energie sáláním a akumulací do pláště, který je z kvalitních keramických kachlů. Velké prosklení zaručující vždy příjemný pohled do ohně. Rozměry v mm Odry - Tošovice.


Promyšlená konstrukce vložky, kombinace šamotu a vermikulitu v topeništi, společně přináší kvalitní vysokoteplotní a velmi účinné spalování - až. Několik typových řad pro konkrétní použití - od menších kamen s nižším výkonem až po velmi výkonná topidla s akumulačními vlastnostmi. Přední český výrobce, který má na trhu již dlouholetou tradici.


Vyrábí řadu různých kachlů včetně velkého výběru glazur a jejich barev. Moderní topeniště značky Romotop s centrálním (externím) přívodem vzduchu do spalinové komory tzv. Inovované topeniště značky Romotop s centrálním (externím) přívodem vzduchu do spalinové komory tzv.


Praxi jsme získali v Německu u známého kamnáře Petra Hagemanna. Hein - kachlová kamna Gremio 3. Prohlédněte si naše realizace kachlových kamen. Pokud Vás nezaujala kachlová kamna nebo sporáky, jsou obestavěné krbové vložky tím pravým ořechovým.


Hlavním výrobním programem jsou RUČNĚ MAČKANÉ KACHLE. Topidla postavená z našich kachlů přiznávají ruční práci, vyzařuje z nich dotek lidské ruky. Centrální (externím) přívod vzduchu. Kachlová kamna s teplovodním výměníkem. Kamna mají standardně zadní odvod spalin, na zakázku je možný i horní vývod.


Kachlová kamna hein

Vždy pro kouřovod o průměru 1mm. Krbová kachlová kamna HEIN CATANIA 2. Velmi elegantní krbová kamna , která vytopí spolehlivě celou vaši domácnost. Velikým pozitivem je kompaktní topeniště značky Romotop s. Tato kamna vás ohromí kvalitním kompaktním topeniště značky Romotop s litinovými dvířky. Díky přívodu sekundárního vzduchu nedochází.


Rychlá a přesná regulace primárního a sekundárního vzduchu je u kamen samozřejmostí. CPV o průměru 125mm, dvířka s dvoubodovým uzávěrem pro maximální těsnost, designová klika s. Jejím sídlem je obec Tošovice v malebném prostředí Oderských vrchů. Naše práce spočívá v kombinaci tradičních kamnářských technik s moderním zpracováním hlíny a nanášením glazur. U kachlových kamen je pomalejší náběh teploty ( kamna po zatopení nejprve předávají teplo sáláním přes sklo a kachle se nahřívají), po nahřátí začínají sálat a naopak po vyhasnutí plamene v kamenech vydrží vydávat teplo ještě několik hodin.


Kachlová kamna hein

Kachle jsou vyráběny z přírodních materiálů a komponentů společně s osvědčenou technologií a patří mezi nejkvalitnější kachle na trhu. Kč na nákup pohonných hmot u kterékoliv pumpy. Rozsah výkonu - kW. K dispozici jsou různé barvy dle vzorníku níže. Název zvolené barvy uveďte do poznámky k objednávce.


Díky výměníku je pak možno využít energii pro napojení na topnou soustavu Vašeho domu a tím výrazně zefektivnit tento druh topení a zároveň šetřit za energie na přípravu TUV.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod