Dvoupásmová výhybka

Ochranná žárovka před výškovým reproduktorem. Použitá výhybka je pro tuto reprosoustavu dvoupásmová. Linkwitz-Rileyho filtry 4. Signál je tedy rozdělen na dvě pásma dolní a horní propustí.


Basový reproduktor má poměrně vyrovnanou kmitočtovou charakteristiku až do kHz, pak je mírně navýšená a od kHz do kHz je velký hrb. Na těchto vyšších frekvencích také bude již směrovat. Reproduktorová výhybka dvoupásmová. Dvoupásmová reproduktorová výhybka , ohm, dělící kmitočet 200Hz, max.


Tohle je jednoduchá dvoupásmová výhybka. Má nějaký dělící kmitočet a slouží k oddělení basů a výšek. Můžeme tedy o ní říct, že je univerzální? Konkrétně plánuji vyměnit basový repro.


Pokud bude mít podobné parametry, musí to být plus minus OK, ne? Maximální zatížení 200W. Na první pohled úhledná konstrukce, ale skutečnost je jiná.


Jednalo se o soustavy s basovým reproduktorem o výkonu 3W RMS. Potřebný výkon nemohl projít přes jádro cívky × cm. Navíc před výškovým repro­duktorem jsou zařazeny odpory (celkem Ω) a také elektrolytické kondenzátory. Za zmínku stojí zapojení vstupních konektorů.


Použil jsem dva Jacky mm a zapojil je tak, aby bylo možné použít bi-wiring. Pokud je zasunutý jenom jeden konektor, hrajou na něj oba reproduktory. B) Tato jemná aktivní výhybka umožní flexibilní instalaci reproduktorů do různých existujících zvukových systémů automobilů a zajistí optimální výkon.


Určeno pro náročnější použití v domácích dvoupásmových systémech. Vystaveno u nás na studiu, 1 technický stav, ještě ani nejsou zahořené - nahráno do hodin. Mají malinkou výrobní estetickou vadu viz. Mundorf Evo, o vzduchové cívky Jantzen nebo o postříbřenou kabeláž v teflonové izolaci, vše je ručně pájené pájkou s příměsí stříbra. Inzerát Prodám kusy dvoupásmová repro výhybka typ : v okrese Břeclav, cena 500Kč, od MIRANETna Sbazar.


Dvoupásmová výhybka

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Středobasový reproduktor 4. Výškový reproduktor VIFA s neodymovým magnetem a textilní kalotou. Bassreflex připojovací terminál jsou umístěny na zadním panelu. Prodáváme a instalujeme autorádia, navigace, multimédia do aut. Výhybky - reproduktorové. Pasivní výhybka je vyrobena z kvalitních komponentů, kondenzátory jsou polyesterové fóliové, zaručující časově dlouhodobou stálost beze změn parametrů a všechny tlumivky jsou vzduchové se silnějším vodičem.


Dvoupásmová výhybka

Použité odpory jsou drátové keramické a rovněž dostatečně výkonově dimenzované.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod