Kotel therm 17 kdz 5

Nové provedení těchto kotlů má novou automatiku HDIMS 20-THa také nízkoenergetické čerpadlo s úsporou odběru elektrické energie oproti předcházejícímu provedení. THERMONA THERM KDZ5. Kondenzační kotle získaly své pojmenování po principu kondenzace, jenž při svém provozu využívají. Při spalování plynu v kotli vzniká určité množství vodních par.


Tyto vodní páry spolu s oxidem uhličitým a dalšími produkty hoření tvoří spaliny a ty jsou odváděny spalinovou cestou do vnějšího prostředí. Kaskádových kotelnách, které jsou vhodné pro řešení topných systémů v bytových nebo průmyslových objektech, tedy v objektech s vyšší tepelnou ztrátou. Moderní a technicky nejvyspělejší kotel v našem výrobním programu.


Díky širokému rozsahu modulace výkonu od do 2kW nalezne uplatnění v celé řadě objektů. A alternativy - Heureka. Thermona Therm KDZ5. Kotel therm kdz - 5nerez zásobníkem používaný rok, prodej z důvodu stěhování. Kotol s integrovaný zásobníkom TÚV.


Minimální hodnota výkonu je výhodná zejména k eliminaci nechtěného cyklování kotle v přechodných obdobích (jaro, podzim) k maximálnímu přizpůsobení aktuální tepelné potřeby objektu či uživatele. Kotle vychází z prověřené. Detailní popis produktu. W, , Ohřev užitkové vody, ocelové.


A spadá do kategorie kotlů s připojením na externí zásobník, čili s možností ohřevu teplé vody. Součástí kotle je integrovaný trojcestný ventil, díky kterému může probíhat střídavě natápění topného systému a zásobníku užitkové vody. A je kotel plynový kondenzační 5-10kW závěsný, s připojením na externí zásobník, Řada závěsných kondenzačních kotlů KDZ. A je určena pro vytápění topného systému a ohřev vody externího nepřímotopného zásobníku. Pro tento kotel výrobce poskytuje záruku s podmínkou, že již při instalaci bude kotel vybaven magnetickým filtrem na vstupu vratné vody do kotle (viz související zboží) a pravidelným servisem a kvalitou topného media dle návodu.


Kotel therm 17 kdz 5

Trubka plynová K KDZ vstupní. A 4-16kW kotel s přip. A do provozu, pročtěte si pozorně český návod k použití, abyste předešli zbytečným nesnázím. A obsahuje důležité informace pro bezpečnou obsluhu, pro instalaci a pro ošetřování spotřebiče.


A nabízí vysoce ekologický provoz. Samozřejmostí je energeticky úsporné čerpadlo , které zajišťuje úsporu el. Najmodernejšie komponenty umožňujú aktívne riadenie spaľovacej prevádzky s ohľadom na spotrebu plynu, aby nedochádzalo ku zbytočným stratám energie. Popis: Velmi dobrý stav, používaný rok. I starý plynový kotel můžete nahradit novým ekologičtějším kondenzačním kotlem.


Kotel bude pracovat s nižší teplotou topné vody, takže nebude docházet k přetápění místností. Ke kotli mám připojené venkovní čidlo. Pokud zvolím na termostatu regulaci dle ekv.


Tento výrobek je určen pro ohřev topného systému a ohřev užitkové vody v integrovaném zásobníku a objem integrovaného nerezového zásobníku má litrů. Tato řada kotlů přináší špičkovou technologii, která vychází z posledních poznatků v oboru. A - kondenzační kotel pro vytápění a přípravu teplé vody v zabudovaném l nerezovém zásobníku. A Technický list na stiahnutie Použitie : kondenzačný plynový kotol s odťahom spalín cez stenu alebo strechu Turbo vykurovanie rodinných domov, bytov, prevádzok a pod.


TUV v externom zásobníku.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod