Prodám čerpadlo

Prodám čerpadlo

Cena k jednání 1tis. MB dovezu nebo dohodou,specifikace bližší. Poskytnu záruku na funkčnost čerpadla. Při rychlém jednání sleva. Nabídka Jihočeský kraj Kč.


Prodám čerpadlo

Každé servo důkladně otestováno na zkušební stolici, která pod zátěží simuluje reálný provoz. Související zboží: Kalové ponorné čerpadlo. Dvoutaktní motorové benzínové čerpadlo na vodu HECHT 3se používá všude tam, kde není dostupnost elektrické energie nebo není použití elektrického.


Dobrý den prodám benzínové čerpadlo na vodu málo používané možnost přidat nějaké příslušenství(hadice) viz. BP-50WS Displej je umístěn v přední části čerpadla. Stroje - Hydraulické čerpadlo bazár. Vyberajte z 2inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Prodám čerpadlo

Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Michelin anakee, přední zánovní, zadní ještě ok. Prodávám pro změnu projektu. BMW čerpadlo , unašeč zadního kola - servis.


V této sekci naleznete kompletní sortiment - bazénová čerpadla. Námi prodávaná bazénová čerpadla Vám usnadní údržbu Vašeho bazénu. Na našem E-shopu najdete jak bazénová čerpadla pro menší nadzemní bazény, tak bazénová čerpadla pro velké zapuštěné bazény. W Dlouho skladovaná, byla určena do bagru s uložením v oleji ( nelakovaná ! ) K dispozici kusy ( identické ) Možno i jednotlivě, ale raději v páru.


Je spolehlivé,ponorné kalové čerpadla má řezný nůž, díky čemuž si poradí s čerpáním silně znečištěné vody, jakými může být žumpa nebo septik. Tato čerpadla byla na různých motocyklech,jako Premier a pod. Má ulomenou odkapávací trubičku,nutno vyrobit novou.


V dobrém technickém stavu. Nové gumové kola a ucpávka. Dobrý den, prodám použité plechové barely na litrů benzínu nebo nafty.


Prodám čerpadlo

Maximální objem litrů, zátky na víku - na plnění, případně na čerpadlo a na kohoutek. Navštivte největší a nejnavštěvovanější vinařský bazar v České republice. Nabízím za 45- Veškeré rozměry poskytnu na dotaz e-mailem, nebo SMS.


Jako nové, téměř nepoužité, 1 funkční, účtenku už nemám. Výměna bazénové folie, Bazén Azuro,Vario,GRE. Popis: PLASET - ITALY COD. Tepelné čerpadlo Brilix XHP 1FD - bazén až 65m3.


Jeden rok staré tepelné čerpadlo. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží. V nabídce najdete širokou nabídku čerpadel do studen a vrtů, ať už potřebujete zásobovat dům pitnou vodou, nebo hledáte čerpadlo pro zavlažovací systém.


Topný výkon KW Požadovaný průtok vody min 3kub. W,náhradní lopatky,příruby.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Plynový kotel baxi návod

Plynové kotle immergas recenze