Lázeňská kamna bazar

Dobrý den, nabízím k prodeji používaná lázeňská kamna. Vodní baterie a samotná sprcha je vyvedena mimo kamna a lze ji použít samostatně ve sprchovém koutě. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Lázeňská kamna bazar

Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Ostatní - Lazenska kamna bazar. Prodávám bez vodovodní baterie, kterou si lze snadno dokoupit.


Kamna pocházejí z Německa, kde. Lázeňská koupelnová kamna nerezová - komplet zn. Kotel české výroby na dřevo a dřevní odpad. Výhody: -velká přikládací dvířka, -snadné čištění dopalovací komory a výměníku kotle, -jednoduchá obsluha a údržba, -trubkový výměník, -nerezový tryska, -žárobetonová dopalovací komora, -řídící jednotka s funkcí řízení akumulačního zásobníku, -emisní třída kotle: -certifikováno v SZU Brno, - v. Prodám zachovalá kompletní lázeňská kamna. Jedná se o inovovaný léty prověřený výrobek pro ohřev vody.


Oproti původnímu modelu prodělal výrobek podstatné změny. Hlavní změnou je výměna materiálu válce. Kotel není propálený, plně funkční, topeniště je zachovalé. Podat inzerát bez registrace. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Tento typ lázeňských kamen je opatřen nízkotlakým zásobní. Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Pro větší bezpečnost můžete výhodně koupit sklo pod kamna.


Kvalitní, výkonná TURBOKAMNA na veškerou dřevní hmotu. Nízkotlaké provedení pro jedno odběrné místo. Smaltované uvnitř i zvenčí. Topeniště vyloženo šamotovými cihlami. Doporučené palivo - dřevo.


Anodová ochrana proti korozi. Součástí balení je směšovací baterie a sprcha s hadicí dva metry dlouhou. Kotle, kamna a bojlery. Bazar online, inzerce zdarma. Kupujte výhodně a levně.


Dejte si inzerát na použitá kamna i vy. Naleznete zde použitá krbová kamna , zánovní kamna a také krby bazar. Rychlý ohřev vody a vytopení koupelny.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod