Kamna s teplovodním výměníkem

Krby, kamna novou generaci krbových kamen s výměníkem, která svou technickou vyspělostí překonala stávající konkurenci. Dají se totiž napojit trubkami k radiátorům. Můžete je ale taky připojit k bojleru. Díky tomu ušetříte nemalou částku za alternativní ohřev vody. Bojíte se, že kamna s teplovodním výměníkem nezvládnou váš velký prostor vytopit dostatečně rychle?


Vyberte si z mnoha druhů z výkonných teplovzdušných kamen. Vybraná krbová kamna s teplovodním výměníkem od známých značek disponují terciárním spalováním, které opět zvyšuje efektivnost spalovacího procesu. Sekundární a terciální systém v krbových kamnech s výměníkem šetří dřevo pelety i celkové náklady na vytápění domu.


Stavíte, rekonstruujete nebo jen přemýšlíte o změně vytápění vašeho domu, chalupy či staršího bytu? Krbová kamna S teplovodním výměníkem. Pokud chcete zároveň ušetřit, být nezávislí na externím dodavateli tepla, chovat se ohleduplněji k životnímu prostředí a zažít i trochu té romantiky a nostalgie, poradíme vám, jak zvládnout dvě mouchy jednou ranou. Zakoupením krbových kamen s výměníkem.


Kamna s teplovodním výměníkem

Díky hořícímu ohni krbová kamna s výměníkem slouží jako pomocný nebo hlavní zdroj teplé vody do radiátorů, bojleru nebo akumulační nádrže. Není nic lepšího, než-li předat ohřátou vodu z teplovodního výměníku krbových kamen do teplovodního oběhu. Teplovodní krbová kamna za super cenu. Díky výměníku je pak možno využít energii pro napojení na topnou soustavu Vašeho domu a tím výrazně zefektivnit tento druh topení a zároveň šetřit za energie na přípravu TUV. Interiérová peletová kamna s teplovodním výměníkem nabízejí možnost vytápění celého topného systému a zároveň jedinečnou atmosféru pohledu na oheň v interiéru.


Tato kombinace klasického vytápění a moderní technologie je ideální pro rodinné bydlení. Praktický teplovodní výměník lze napojit na teplovodní rozvod a díky tomu si můžete užívat příjemného tepla nejen v místnosti s kamny, ale také po celém Vašem domě. Kamna GUČA LAVA THERMO - s teplovodním výměníkem. Litinová sálavá kamna LAVA THERMO s teplovodním výměníkem jsou robustním výrobkem se systémem dvojího spalování – CB, který se vyznačuje vysokým výkonem a účinností.


Provoz čerpadla je hlučnější a při umístění v obytné místnosti vás může rušit. Proto doporučujeme čerpadlo. Více než modelů krbových kamen s výměníkem. Kachlová kamna na dřevo s litinovou vložkou. Modely s ochlazovací smyčkou.


Různá barevná provedení. Výkon v rozmezí 5-1kW, možnost napojení na externí přívod vzduchu, účinnost spalování. Bezkonkurenční nabídka kamen, krbů, kotlů a příslušenství. Poradenství, montáž, záruční a pozáruční servis, vzorková prodejna.


Po vzhledové stránce jistě oceníte i fakt, že přes prosklená dvířka k vám pronikne přirozené světlo ohně a vytvoří tak jedinečné přítmí. Oproti kamnům s teplovzdušným výměníkem je toto řešení finančně nákladnější, protože je třeba realizovat otopný systém, pokud není v domě instalovaný (mj. osadit radiátory, do nichž bude proudit teplá voda ohřívaná krbovými kamny). Součástí otopného systému jsou nejen. Proporce kamen i estetika hoření zůstávají plnohodnotně zachovány, navíc je ohříván otopný teplovodní systém domu. Kamna s výměníkem se od klasických krbových kamen liší tím, že je v jejich konstrukci zabudován tzv.


Po připojení k topné soustavě (radiátorům) tak pomocí ohřívané vody může být vytápěn i celý dům. Díky tomuto systému s výkonem až kW je kromě sálavého tepla možné pohodlně vytápět i celou chatu, chalupu nebo dům.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod