Kachle na kachlová kamna

Naše firma vyrábí keramické kachle na kachlová kamna včetně keramických říms, soklů a lavic. Nabízíme celou řadu vzorů kachlů v různých formátech a glazurách matných i lesklých. Keramické kachle vyrábíme jak klasickým ručním formováním tak i litou technologií. V našem e-shopu najdete především bohatý sortiment kachlových kamen a kachlů z naší výroby.


Kachle na kachlová kamna

Naše nabídka je zaměřena zejména na prodej kachlů naší výroby. Jako prodejci se specializujeme zejména na prodej krbových kamen z produkce české firmy EUROTEPLO. Hlavním výrobním programem jsou RUČNĚ MAČKANÉ KACHLE. Topidla postavená z našich kachlů přiznávají ruční práci, vyzařuje z nich dotek lidské ruky. Volně stojící kachlová kamna s částečnou akumulací hřejí ještě několik hodin po vyhasnutí.


Kachlový obklad kamen je již z výroby složen a slepen v segmentech, proto je samotná montáž kamen zákazníkem velmi rychlá, jednoduchá a zvládne ji skutečně každý. U kachlových kamen je pomalejší náběh teploty (kamna po zatopení nejprve předávají teplo sáláním přes sklo a kachle se nahřívají), po nahřátí začínají sálat a naopak po vyhasnutí plamene v kamenech vydrží vydávat teplo ještě několik hodin. Naše práce je založena nejen na dlouholetých zkušenostech a tradiční výrobě, ale také na pečlivě odvedené práci, kvalitě dodávaných materiálů a osobním přístupu. Po dobu tří let jsem zde vyráběl keramické kachle a rozhodně jsem pochopil, co znamená pojem ručně vyráběná keramika.


Kachle na kachlová kamna

Vítáme Vás na stránkách našeho kamnářství. Kamnářství Vysočanka vyrábí kachlová kamna , kachlové sporáky a krbová kamna. Neváhejte a navštivte nás v našem moderním zázemí. Jako výrobce nabízíme nejen kvalitní krbová kamna , kachlová.


Vedle primárního účelu tj. Dnes na rozdíl od minulosti jsou schopna již vytápět více místností najednou. Hodí se nejen na chalupu, ale i do rodinných.


Kachle na kachlová kamna

Topeniště, a tím pádem i celá kamna jsou koncipována na výšku, kterou pohledově umocňuje kachlová kobka postavená na horní římse kamen. Díky tomu působí kamna OLYMP neobyčejně estetickým dojmem, větší plocha kachlů navíc poskytuje vyšší množství sálavého tepla a kobka může také sloužit k zakrytí zaústění. Mají totiž jak elegantní kachlový kabát, tak v nich můžeme přes sklo pozorovat plápolající oheň.


Kachlová krbová kamna jsou totiž ideálním kompromisem. Krbová kachlová kamna jsou nejen krásným interiérovým doplňkem, ale také ekologický, nezávislý a levný zdroj tepla. W, tuhá paliva, Výměník, kachlová , 1mm, cm. Jsme tým odborníků se zaměřením na krbová kamna , krbové vložky, sporáky, zahradní krby a grily, příslušenství ke kamnům a krbům. Součástí naší nabídky je samozřejmě i realizace umístění krbu, krbové vložky dle Vašeho přání.


Máme profesionální přístup a spoustu. Jsme malá keramická dílna specializující se na výrobu kvalitního kachloví pro stavbu kachlových kamen a sporáků. Ve spolupráci s vybranými kamnáři Vám profesionálně a ochotně navrhneme kachlová kamna , sporáky, krby. Stavíme nejen klasická kachlová kamna , ale i moderní kamna s velkoplošnou keramikou. Využijte odborné konzultace s kamnářem zdarma.


V Čechách sloužila kachlová kamna jako hlavní zdroj tepla ve všech venkovských staveních a roubenkách, kde jim patřilo dominantní místo často uprostřed jediné obytné místnosti. Výkon do výměníku 1kW. Kamna sloužila k vytápění, vaření. Do prostoru kW s ventilátorem. Umíme postavit kachlová kamna sálavá i teplovzdušná - moderní i historická.


Postavíme Vám krb, který vyhřeje celý Váš domek či byt. Do Vaší chalupy možná rádi uvítáte kachlový sporák s ležením na peci, tak jak jej znáte z dob našich babiček. Můžeme nabídnout i repliky historických zámeckých kachlových kamen.


ABX Bavaria K kachlový sokl, kachle tabak - kamna , ZDARMA DOPRAVA. Nabízím dvoje kachlová kamna -obojí byly plně funkční,nyní třeba opravy-vyvložkovat. Kachle ,dvířka skvělý stav-možné použít na přestavbu apod. Při odvozu obou určitě sleva. Uzavřená kamna se vyvinula postupným zvětšováním obezdívky kolem otevřeného ohně.


Kachle na kachlová kamna

Setkáváme se s nimi na konci středověku v alpských oblastech Švýcarska a Itálie. Z této doby také pocházejí první kachle. Cena ilustrační fotografie je orientační. Každá kamna jsou dělaná na zakázku, tedy na míru a dle požadavků zákazníka.


Jelikož naše kachle jsou dělané ručně jsou každá kamna originál.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod