Kachlove krby

Kachlove krby

Proto můžeme navrhnout optimální dispoziční řešení a celkový design krbu včetně detailů individuálně, aby uspokojil každý vkus a styl. Venujeme sa kompletnej realizácii služieb v oblasti kachliarstva. Staviame kachľové pece, krby , sporáky, hypokausty a H2O vykurovacie systémy. Okrem toho sa venujeme aj prestavbám a rekonštrukciám starých pecí a ich servisu.


Realizujeme kompletné vykurovanie domov hypokaustovými pecami a teplovodnými systémami. Naše firma se zabýva stavbou teplovodních, akumulačních a teplovzdušných krbů a kachlových kamen a sporáků. V poslední době jsou v největší oblibě krbové vložky s teplovodním výměníkem, které dosahují vysoké účinnosti až a dokáží ve vašem domově nejlépe roznést teplo, aniž by docházelo k přetápění v místnosti s krbem.


Kachlová pec KPL 450. Ať už jste se rozhodli postavit si rodinný dům, nebo rekonstruujete starší domek, určitě dojdete v přípravách do fáze, kdy budete řešit, jak a čím budete topit. Nabízí se spousta možností, hledáte-li ale topení spolehlivé, nezávislé, levné a navíc ekologické, kachlové krby jsou jasným vítězem.


Nechcete-li mít kachlová kamna vyloženě na očích, ale zároveň. Stavíme kachlová kamna, sporáky a krby všech technologií převážně v Moravskoslezském kraji. Vybrali jsme pro vás více než 1fotografiíí krbů a kamen, které vás nenechají chladnými.


Kamna a krby v širokém spektru materiálů a tvarů. Služby v oblasti rekonstrukce kamen, čištění kamen, oprav a přestaveb. Náš sortiment představuje širokou škálu kachlů, říms, záklopů, soklů a různých keramických ozdob. Keramické krbové kachle - dlhá doba akumulácie tepla.


Kachlove krby

V současné době najdete v našem katalogu víc než 1různých barevných. Sálavé pece, krby a šporáky Špecializujem sa výstavbou kachľových pecí, vnútorných – vonkajších krbov, grilov a šporákov ako aj rekonštrukciou starých kachľových pecí. Mojim cieľom je poskytnúť kompletné služby s kvalitnou dodávkou a montážou výrobkov na kľúč. Radi Vám poradíme pri rekonštrukcii či stavbe.


Po dobu tří let jsem zde vyráběl keramické kachle a rozhodně jsem pochopil, co znamená pojem ručně vyráběná keramika. Poctivé remeslo z Nórska. Naše práce je založena nejen na dlouholetých zkušenostech a tradiční výrobě, ale také na pečlivě odvedené práci, kvalitě dodávaných materiálů a osobním přístupu. Vysočina, Praha a okolí. Obklad z velkoformátových keramických obkladů NeoKERAM.


Kachlove krby

Velmi přesné zpracování spojů, minimum spár, originální dekory. Jeden materiál na kamnech, krbu a dalších plochách v jednom interiéru. Naše krby a krby vo všeobecnosti ponímame ako súčasť architektúry a kultúry bývania. Cieľom je zohľadniť Váš vkus a postaviť také krbové dielo, aby pohľad na „plamene za sklom“ bol pre Vás estetickým zážitkom a súčasne zdrojom tepla. Zážitkom z tepla, ktoré spríjemní spoločenskú atmosféru a ľudskú pohodu.


Stavba pecí, krbov a sporákov. Všetko čo potrebujete pre vašu domácnosť. Krby , kachle, pece či záhradné diela. Navrhneme, postavíme a postaráme sa.


Sme taktiež výhradný partner firmy Polyflam na Slovensku. Krby Gálik - kompletné realizácie krbov, modernych, rustikálnych, portálových, kachlových krbov. Také stavím moderní i rustikální krby - teplovzdušné a akumulační, zahradní kuchyně , zahradní krby , pizza pece a kuchyně ve venkovském stylu.


Přáli byste si zahrnout oheň do interiéru, mít krásný, dominantní a designový prvek doma nebo na chatě, který nikdo nepřehlédne?

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Zapojení bojleru schéma

Pelety polsko

Plynový kotel baxi návod